Cserpes Laura először mutatta meg új párját: csókolózós fotót posztolt magukról

Cserpes Laura énekesnő nem titkolja tovább, hogy szerelmes.

cserpes-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cserpes Laura először a Megasztárban hívta fel magára a figyelmet, majd 2013-ban A Dal című műsor döntősei közé került Élj pont úgy! című dalával. 

2010-ben összeházasodott akkori párjával, Fekete Dáviddal, akitől két év után elvált. Később Gyurta Dániel úszóval alkottak egy párt, ám ennek a kapcsolatnak is vége szakadt. 

Cserpes Laura új párja

A 34 éves Cserpes Laura féltve óvja a magánéletét, de most úgy érezte, végre eljött az ideje annak, hogy Instagramon elárulja követőinek: újra szerelemes. Az énekesnő egy romantikus, csókolózós fotót posztolt, megjegyzést nem fűzött hozzá. Később, az Insta-story kérdezz-felelekjében megkérdezték tőle, mióta vannak együtt. Válaszában kissé titokzatos volt. 

 - Éppen elég ideje ahhoz, hogy eljött az ideje annak, hogy ezt elmeséljem nektek. Ahhoz továbbra is ragaszkodnék, amit már eddig is láttatok, tapasztaltatok velem kapcsolatban, hogy a lényegi részét a magánéletemnek, azt szeretném megtartani saját magamnak, magunknak.

Szerintem akkor marad azé a két emberé, akire tartozik, ha az nincs kiordítva a világba.

- Nem mondom azt, hogy soha nem fogok mondani vagy mutatni pár dolgot. Abban biztos vagyok, hogy nem ezzel szeretnék haknizni a közeljövőben - mesélte követőinek, majd jött a következő kérdés: házasságpárti-e?

- Persze, én abszolút házasságpárti vagyok, én nagyon hiszek ebben. Ez két embernek a kapcsolatát megemeli, és egy olyan szintre helyezi, ahol ez már egy igazi szövetség. Nyilván enélkül is lehetsz nagyon boldog a párkapcsolatban, de én nagyon hiszek a házasságban. Illetve nekem a szüleim több mint harminc éve házasok, én láttam, látok egy ilyen életutat. És tudom, hogy nagyon sok hegyen és völgyön ment keresztül két ember az évek alatt. Hiszek abban, hogy amikor férj és feleséggé váltok, az valami egészen más szintre emeli a kapcsolatot. 

Cserpes Laura ilyen dögös bikiniben

Cserpes Laura bikinis fotóival nagy sikert aratott az Instagramon: Badacsonytomajból posztolt több képet. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL KLub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük