Cserpes Laura kirobbanó formában tért vissza - Az énekesnő új klippel jelentkezett
Cserpes Laura különleges dallal és klippel tért vissza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cserpes Laura hónapokra szinte teljesen eltűnt a nagy nyilvánosság elől. Múlt héten a Best magazinnak elárulta, a visszavonulás tudatos döntés volt, most pedig már újra kiegyensúlyozott. A rossz közérzetét az is okozta a múltban, hogy pajzsmirigybetegsége miatt időnként felszaladt rá pár kiló, de egészségi állapotáról eddig nem akart beszélni, mert nem akarta, hogy sajnálják. Az életmódváltás, a megfelelő étrend és a rendszeres sport segítségével ma már jól érzi magát a bőrében. Tizenévesen versenyszerűen táncolt, de a tanulás miatt abbahagyta, most viszont újrakezdte - ez új klipjében is látható, mellyel visszatért. 

A Csoda, érzem című dal az újrakezdésről szól, a hozzá tartozó klip kedvéért pedig Cserpes Laura egy régi szenvedélyét, a táncot hozta vissza az életébe. 

cserpes-laura
Fotó: Gregus Máté

- Életünk során elég sokszor találjuk szembe magunkat ilyen helyzetekkel, kinek kisebb, kinek nagyobb dolgokban kell újratervezni. Viszont töretlenül hiszek abban, hogy nem adhatjuk fel az élethez és a dolgokhoz való jó hozzáállást! Abban is hiszek, hogy a jó cselekedetek mindig jó gyümölcsöt fognak teremni, és egyszer csak ott lesz az életünkben az „új virág” - mesélte az énekesnő, akinek a dal és a klip nem csak újrakezdést, hanem régi dolgok felelevenítését is jelenti. 

- Olyan emberekkel dolgoztam újra, akik a korábbi, nagy sikerű dalaimnál is közreműködtek, ráadásul egy régi nagy szenvedélyemet, a táncot is visszahozta az életembe. Korábban versenyszerűen űztem ezt a sportot, aztán valahogy kimaradt a mindennapjaimból. Most rendkívül boldog vagyok, hogy újra táncolok - tette hozzá Laura.

Szíj Melinda egykor és most 

Szíj Melinda a Megasztár ötödik szériájában, 2010-ben vált ismertté. Március végén ünnepelte az ötvenedik születésnapját. Nézd meg, mennyit változott az énekesnő az elmúlt kilenc év alatt!

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük