Cserpes Laura gyönyörű csipkeestélyiben bűvölt el mindenkit Rómában
Cserpes Laura Rómában adott koncertjén egy gyönyörű Daalarna-ruhát viselt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy megtiszteltetés érte Cserpes Laurát. Az énekesnő múlt héten Rómában adott koncertet, Polgár Judit óvodai és iskolai sakkprogramot követő állófogadásán. A Magyar Római Akadémia meghívására érkezett az olasz fővárosba, ahol pár csodás napot töltött. 

A római vakációt még az sem tudta tönkretenni, hogy a fellépés előtt nem várt bonyodalmak adódtak.

- A gitárosom egy másik repülővel érkezett Rómába, és, amikor leszállt a gépe, rémülten hívott, hogy eltűnt a gitárja. Két óránk volt a koncertig, pánikban kezdtünk telefonálgatni, hogy pótoljuk az eltűnt hangszert. Aztán a reptéren kiderült, hogy, mivel törékeny poggyászként adta fel a gitárt, máshová vitték, de végül hamar meglett. Szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint a baj - mesélte az énekesnő. 

cserpes-laura-daalarna

Cserpes Laura egy csodálatos Daalarna-ruhában bűvölte el a közönséget az estélyen, a fellépés után pedig egy kis városnézésre és kikapcsolódásra is jutott ideje.

- Másodszor jártam Rómában, ez alkalommal még jobban megismerhettem a belváros lüktetését. A szállásunktól gyalogtávra voltak a nevezetességek, és egy picit a helyiek életébe is betekintést nyertünk. Megtudtuk például, hogy az olaszok csak délelőtt isznak eszpresszót, a helyiek ezért onnan tudják, hogy valaki turista, ha délután is ezt kortyolja.

cserpes-laura-roma

- Rengeteget ettünk, mindent megkóstoltam, kávét, pizzát, tésztát, fagyit. Nagyon jó volt kicsit kiszakadni a hétköznapokból, ez az, amit a legjobban szeretek az utazásokban, hazajönni viszont mindig jó - árulta el a harmincéves sztár.

Sztárok a Daalarna divatbemutatóján

A 2019-es Daalarna Fashion Show-n nemcsak Tóth Gabi és Rubint Réka, valamint lánya, Schobert Lara jelent meg, de Liptai Claudia - akinek szintén Benes Anita tervezte tavaly az esküvői ruháját - és lánya, Gesztesi Panka is kíváncsi volt a legújabb kollekcióra. 

Ezt is szeretjük