Csepregi Éva váratlanul szakított párjával! 15 évig voltak együtt
Csepregi Éva, a Neoton énekesnője 15 együtt töltött év után szakított párjával, Ádámmal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csepregi Éva 62 évesen kezd új életet, a Neoton énekesnője egyedülálló nő lett.

A szőke sztár 15 együtt töltött év után szakított párjával, Attilával - tudta meg a Story magazin. Tahitótfalui házuktól, amelyhez mindkettejüket számos emlék köti, megválnak, a szomszédok szerint már árulják az egykori közös otthont.

15 évig voltak együtt

"Kötöttünk egy szigorú megállapodást, és ennek értelmében nem beszélhetek erről" - nyilatkozta a lapnak a szakításról Csepregi Éva.

Azt is hozzátette, decemberben szerencsére rengeteg fellépése van, a koncertek pedig boldogságot csempésznek a napjaiba.

Csepregi Évának egy gyermeke született, Dávid, aki 1992-ben jött világra. Édesapja Bob Heatlie skót zenész, aki  mindenképpen Skóciában képzelte el a jövőt, az énekesnő pedig érthető módon Magyarországon folytatta volna a karrierjét. Végül Csepregi Éva hazaköltözött az öt hónapos Dáviddal.

A fiát, aki szintén zenei pályára lépett, 15 évig új párjával, Attilával nevelte. A férfi kerteket épít, és mivel sokáig külföldön dolgozott, nem is tudta, hogy a Neoton Família híres énekesnőjébe szeretett bele.

A szakállas férfit egyébként sokan a neotonos Végvári Ádámnak nézték, akiről a mai napig sokan azt hiszik, egy párt alkot Csepregivel.

Fotó: MTVA

Ezt is szeretjük