Újabb nevek szivárogtak ki A Nagy Duettből! Ők az egyik legmeglepőbb páros
Fotóval
Ma reggel bemutatkozott A Nagy Duett egyik meglepő párosa.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 9-én indul A Nagy Duett harmadik évada, amelyben énekesek és hírességek alkotnak párokat. Néhányuk neve már kiszivárgott.

A műsor készítői nemcsak új, de meglepő párosokat ígérnek. Közülük a ma reggeli Mokkában mutatkozott be Csepregi Éva és Joshi Bharat.

Két páros már ismert

A hétvégén már a Blikk kiderítette, hogy Pokorny Lia és Dolhai Attila együtt fognak szerepelni a TV2 showműsorában. Utóbbi az egyik legismertebb musicalszínész, aki több szólólemezzel is büszkélkedhet, előbbi pedig azt állítja, ha otthon énekel, a kisfia fél perc után arra kéri, hagyja abba.

Persze kizárt, hogy a színésznőnek csapnivaló hangja lenne, különben nem szerepelhetett volna a Centrál Színház Hét boszorka című zenés darabjában, mégpedig olyan sztárokkal, mint Falusi Mariann, Horgas Eszter vagy Polyák Lilla.

A TV2 reggeli műsorában egy újabb párost mutatott be: Csepregi Évát, a Neoton Família énekesnőjét és Joshi Bharatot, a TV2 műsorvezetőjét, akinek jelenleg e FEM3 csatornán fut a Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal címet viselő műsora. 

Bár az indiai származású tévést is arra szokta kérni lánya, hogy vezetés közben ne énekeljen, neki sem lehet rossz hangja, hiszen korábban színpadon szerepelt, bábszínészként dolgozott.

Bábszínész volt

- Régen Indiában volt egy énem, akkor énekeltem, táncoltam, de aztán introvertált, befelé forduló lettem. Remélem, a műsornak köszönhetően kijön ez a régi énem - mondta a Mokkában.

Csepregi Éva azt mesélte, már megkapta azokat a dalokat, amelyeket leendő partnere nagyon szeret. Szerinte nagy előny, hogy társa egy igazi zenerajongó. A műsor számára is kihívás, mert mint mondta: ő kicsit a saját slágerei rabja is, ezekbe van beleszorítva, amit imád, de a koncertekbe próbál új elemeket csempészni.

- Ami minőségi, innováció, valami új van benne, ami hozzátesz a zenéhez, azt mind szeretem, ez nem kor kérdése. A tingli-tanglis, egyslágeres együttesek viszont nem annyira állnak közel hozzám - árulta el Joshi Bharat, akinek a koreográfiával meggyűlhet a baja, mert állítása szerint ő csak nyaktól felfelé tud táncolni. 

A Nagy Duett harmadik évadában a már jól bevált zsűrivel - Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibi -, valamint az összeszokott műsorvezető-párossal, Liptai Claudiával és Till Attilával találkozhatnak a nézők.

Fotó: Facebook/Joshi Bharat, Facebook/Bereczki Zoltán Official Fanclub, Facebook/A Nagy Duett

Ezt is szeretjük