A rajongók is meglepődtek! Csepregi Éva igazi stílusváltáson esett át
Csepregi Éva swing stílusban adja elő a Neoton slágereit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csepregi Éva két hét múlva egy egészen új arcát fogja megmutatni a Neoton Swing Show-ban.

Az énekesnő a Feminának mesélte el, mire számíthat majd a közönség.

Új kihívás

Csepregi Éva háta mögött számtalan koncert és turné áll, ám 2013-ban mégis egy teljesen új dologba vágott bele. A Neoton Família a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral közösen swing stílusba öltöztetve adja elő örökzöld slágereit.

- Kifejezetten a nagy slágerekről szól, 23 dal lesz hallható, nagyon látványos lesz, megelevenednek majd a nóták, sőt, kicsit új tartalmat is kapnak. Lesz egy csapat, amely táncol, és egy nagyzenekar is. Hamarosan kapható lesz a CD is, amely ebből készült - árulta el.

Az énekesnő a popzenén nőtt fel, így hatalmas kihívást jelent a számára, hogy egy egészen más stílusban is kipróbálhatja magát.

A fia rockzenész lett

- Mindig szerettem ezt az amerikaias zenét, ami a popnak és rocknak is az alapja. A dizőz búcsúja, amit Bob Heatlie írt, egészen közel állt ehhez a stílushoz. Jakab György, aki a zenekar tagja volt, ezen nevelkedett, neki több olyan dala volt, amelyek kacsingattak a műfaj felé. A lemez az ő emlékére készül - mondta a Neoton Família oszlopos tagja.

A stílus elsajátításban Micheller Myrtill segített neki, ő volt az, aki korrepetálta, az együttműködés pedig olyan jól sikerült, hogy a lemezt kétszer kellett felénekelni, mert a kiadó szerint először túlságosan myrtilles lett. A koncerten az énekesnő is jelen lesz, ahogyan Csepregi Éva fia, Dávid is, aki egy latinos résznél fog beülni dobolni.

- Amikor elkezdett hatévesen dobolni, nem is gondoltam volna, hogy egyszer majd együtt fogunk fellépni. Nagyon nagy ajándék ez az élettől! A természetünk borítékolta, hogy jól együtt tudunk majd dolgozni. A színpadon kollégák vagyunk, akik néha egymásra kacsintanak. Szeretném elérni, hogy legyen egy jó csapat, és ne jusson eszembe, hogy jaj, az én kicsi fiam ott van a színpadom - mesélte a szőke énekesnő.

Heatlie Dávid a Neoton Família mellett egy másik együttesnek, a Get Free nevű rockbandának is tagja, akikkel nemrég még a VIVA TV slágerlistáját is meghódították.

- Vannak dolgok, amiben nem értek vele egyet. Ő túl őrült. Sokszor mondtam már neki, hogy szerintem ebben a kicsi országban nem igazán lehet rétegzenét csinálni, jobban kellene popularizálódni, de természetesen úgy csinálja, ahogy akarja, én nem erőltetek rá semmit - nyilatkozta.

Csepregi Éva rendhagyó koncertet ad március 16-án a SYMA Csarnokban a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral karöltve Neoton Swing Show címmel.
A Neoton Família énekesnője olyan oldaláról mutatkozik be a fergeteges show elemekkel tarkított produkcióban, ahogyan még soha nem hallhatták és soha nem láthatták.
Ezt is szeretjük