Csepregi Éva fiából jóképű pasi lett: a 31 éves Dávid szülei nyomdokaiba lépett

Heatlie Dávid édesanyja és édesapja után ugyancsak a zenei világban találta meg a helyét.

Csepregi Éva fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csepregi Évát 1972-ben ismerhette meg a közönség, amikor a Ki mit tud?-on a Kócbabák nevű trióban lépett fel. Karrierje ezek után szárnyalni kezdett, időközben pedig megismerte Bob Heatlie dalszerzőt, akivel nem csak munkakapcsolat fűzte össze. Közös gyermekük, Dávid 1992-ben született meg.

Csepregi Éva fia

A Neoton Família sztárja nemcsak tehetségéből, hanem szépségéből is átadott fiának a génekkel, hiszen a 31 éves Heatlie Dávidból igencsak jóképű férfi lett. Édesapja szintén a zeneiparban dolgozott, rengeteg ismert dal köthető a skót származású zeneszerző nevéhez.

Heatlie Dávid 2005-ben ült be a dobok mögé egy Neoton Família-koncerten, amikor mindössze 13 éves volt. Ezt követően többször is fellépett édesanyjával, sőt, még dalt is írtak együtt, melyet Csepregi Éva adott elő. Dobosként, dalszerzőként és énekesként is megmutatta képességeit, szerepelt A Dal című tehetségkutató két évadában is.

A nézők találkozhattak vele a képernyők előtt 2021-ben, amikor a Farm VIP műsorban tűnt fel. A sármos énekes szíve már évek óta foglalt, a 2022-es Párharc című műsorban együtt is szerepelt feleségével, Dórival, akivel 2021-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Csepregi Évát smink nélkül nem ismerték fel: nem akarták elhinni, hogy ő az

Csepregi Éva sosem mutatkozik smink nélkül. Egyszer tett kivételt, meg is jegyezték, hogy teljesen máshogy néz ki.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük