Cseke Katinka úgy lefogyott, a Mokkában a műsorvezető sem ismerte meg
Cseke Katinka több mint 30 kilót fogyott tudatos életmódváltással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseke Katinka számára már a múlt, hogy egykor 106 kilót mutatott alatta a mérleg. A Jóban Rosszban Böbéje a Mokkában azt mondta, ötéves kora óta diétázik, sok fogyókúrás tippet kipróbált, így a tapasztalataira hagyatkozva az a véleménye, hogy valaki csak úgy tud tartósan lefogyni, ha valami átkattan benne, teljesen átformálja az életmódját és a táplálkozási szokásait, nem pedig úgy akar karcsúbb lenni, hogy megvonja magától a kedvenc ételeit, majd, ha elérte a kívánt eredményt, ugyanúgy eszik, mint a változást megelőzően.  

Cseke Katinka megújult külseje magáért beszél: több mint 30 kilós fogyása után a TV2 reggeli műsorában szintén vendégként jelen lévő Gönczi Gábor meg sem ismerte. 

- Elment mellettem a sminkben, és nem ismertem meg. Egy csoda! Brutális vagy! - dicsérte a híradós. 

Cseke Katinka a Mokkában és adás után barátnőjével, Köllő Babettel, illetve egy egészséges ebéddel.
Cseke Katinka a Mokkában és adás után barátnőjével, Köllő Babettel, illetve egy egészséges ebéddel.
Fotó: TV2/Mokka, Facebook/Cseke Katinka

A színésznő már korábban is beszélt arról, hogy egy indiai gyógynövénykészítmény segítségével adta le a plusz kilókat. Október-november-december hónapokban szedte, és eleinte úgy érezte, nem hat, ez csak a harmadik héten változott meg, amikor ránézett az ételre, és nem volt étvágya.

Cseke Katinka mitől fogyott?

A változást azonban a tudatos táplálkozásnak és a rendszeres mozgásnak is köszönheti. Este hat óra után például nem eszik, vagy csak olyasmit, ami nem hizlal.  

- Én húst hússal ettem, a hús volt a mindenem. Aztán első változtatásként már három hónapja, hogy elhagytam a húst. Azt vettem észre három nap után, hogy más ember vagyok: nyugodtabb lettem, elkezdtem a világot máshogy szemlélni. Szerintem én soha nem fogok visszatérni a húsra. A tejtermékeket is elhagytam, és gluténmentesen kezdtem el enni.

cseke-katinka-lefogyott2
Fotó: Facebook/Cseke Katinka

- Én szeretek enni, szeretem az ízeket. Amikor 106 kiló voltam, kérdezték, hogy a pajzsmirigy miatt-e. Nem. Zabáltam! Meg kell találni azokat a kajákat, ami mellett ehetsz - árulta el a műsorban a 47 éves sztár a titkot, mitől fogyott le. 

Cseke Katinka a rendszeres edzést is az élete részévé tette, bevallása szerint már reggel azt várja, mikor mehet az edzőterembe, mert a sport adrenalint és boldogsághormont termel. 

Kunovics Katinka 60 kilót fogyott

Kunovics Katinkának a teljes ruhatárát le kellett cserélnie, de nem sajnálta az új darabokra a pénzt, mert örül, hogy 65 kilóra fogyott, és az 56-60-asok helyett néha a 38-as méretű ruhák között is talál olyat, ami kicsit nagy rá.

Ezt is szeretjük