A Barátok közt alapszereplője volt - Most egy tanyán él Csapó Virág

Csapó Virág színésznő három lány édesanyja, a színházból egy tanyára szalad haza.

csapo-virag-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csapó Virágot a Barátok közt alapszereplőjeként, Novák Évaként ismerhette meg az ország 1998-ban, a sorozat indulásakor. Öt évig erősítette a szereplőgárdát. 2003-ban távozott, de 2012-ben, filmbeli fia, Novák Csaba halálakor visszatért pár rész erejéig, idén szeptemberben pedig két hétig láthatták újra a nézők a Mátyás király téren. A színésznő 26 évadot játszott végig a kaposvári színházban, mielőtt átigazolt a kecskeméti Katona József Színházhoz.

Mindez négy évvel ezelőtt történt, ekkor ugyanis Csapó Virág a családjával együtt egy Kecskemét közeli tanyára költözött, ahol kutyákat, macskákat, tyúkokat, kacsákat, nyulakat, rackajuhokat, sőt, lovakat is tartanak.

- Korábban is kertes házban éltünk, de ez kicsit más, a legközelebbi szomszédunk hétszáz méterre él tőlünk - árulta el a Story magazin olvasóinak.

Öt éven keresztül volt a sorozat oszlopos tagja.
Öt éven keresztül volt a sorozat oszlopos tagja.
Fotó: RTL Klub/Barátok Közt

A színésznő nagyon élvezi ezt a fajta életet, bár azt nem titkolja, hogy az előadások, forgatások és az iskola mellett minden idejük be van osztva, ráadásul párjával, Kocsis Pállal segítségük sincs. A színész egyébként szintén szerepelt a Barátok köztben 2008 és 2009 között, valamint 2012-ben. Júlia volt férjét, Illés Alexet alakította. 

- Iskola és próba után hazaérünk, ebédelünk, egy órát lovagolunk, ellátjuk az állatokat, a kertet, aztán a lányoknak tanulás, mi meg megyünk a színházba.

Szeptember elején néhány epizód erejéig ismét visszatért a Mátyás király térre.
Szeptember elején néhány epizód erejéig ismét visszatért a Mátyás király térre.
Fotó: RTL Klub/Nagy Botond

A Barátok közt egykori színésznőjének arra azért jutott ideje, hogy megünnepelje ötvenedik születésnapját. New Yorkba utazott, ahol legidősebb lányát, a 23 éves Sárát látogatta meg, aki előző kapcsolatából született.

Csapó Virág húsz éve van együtt Kocsis Pállal, akivel két gyermeket nevelnek: Míra most lett gimnazista, Panna pedig nyolcadik osztályos.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük