Büszkén vállalja másságát a népszerű rádiós műsorvezető
December 5-én jön a Coming out, melyben Csányi Sándor egy meleg rádióst alakít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kitűzték a Coming out bemutatójának időpontját: a Csányi Sándor főszereplésével készült romantikus vígjáték premierjét december 5-én tartják. Orosz Dénes, a nagysikerű Poligamy rendezőjének új alkotása a készítők reményei szerint a karácsonyi időszak egyik nagy kedvence lesz.

A történet szerint a férfi főszereplő, a rádiós műsorvezető Erik, az ország leghíresebb meleg személyisége büszkén vállalva másságát, derűsen segít a műsorába betelefonálóknak. Kellő iróniával és humorral tekint a napi atrocitásokra, pedig dobálják őt tojással, és utálja a szomszédja is, azért, amilyen, a bulvármédia pedig folyamatosan lohol a nyomában.

Lelkesen készül esküvőjére kedvesével, Balázzsal, ám egy balesetet követően látványosan vonzódni kezd egy nőhöz, az elgázolójához, aki egyben kezelőorvosa is. A kórházból kikerülve csak fokozódik zavarodottsága, amikor kényszeresen utána fordul minden csinos nőnek.

A 37 éves sztár szerint meleget játszani álomszerep, amire minden színész vágyik. Mivel benne nincs semmiféle homoszexuális vonal, nem is félt elvállalni a szerepet. Attól nem tart, hogy a témaválasztás miatt kevesen ülnek majd be a filmre, hisz a hangsúly mégiscsak a romantikus szálon van.

Nézd meg, milyen remek színészek szerepelnek a Coming out című vígjátékban!

Megdönteni Hajnal Tímeát

Gyönyörű menyasszony Osvárt Andrea a Megdönteni Hajnal Tímeát című filmben, melyek forgatása augusztus közepén kezdődött, és október 1-jén fejeződött be. A 32 éves színésznő az egyik főszereplője a reklámszakmából érkező rendező, Herczeg Attila első nagyjátékfilmjének. A százperces romantikus vígjáték 2014. február 14-én, Valentin-napon kerül a hazai mozikba.

Ezt is szeretjük