"A feszültség miatt kellett az alkohol" Csala Zsuzsa őszintén mesélt problémáiról
Csala Zsuzsa a munkával járó feszültség miatt nyúlt a pohár után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a sztárok gyakran igyekeznek rejtegetni problémáikat a nyilvánosság elől, akadnak olyan kivételek, akik gondjaikat is felvállalják.

Népszerű komikánk, Csala Zsuzsa egyértelműen az utóbbiak közé tartozik - korábban pánikbetegségéről beszélt nyíltan, a XXI. század riportjában pedig az alkoholhoz való viszonyáról vallott.

Nem komikának készült

A Jászai Mari-díjas színésznő Kumin Viktóriának adott feltárulkozó interjút, amelyben pályája nehézségeiről és magánéleti problémáról egyaránt mesélt.

Talán különösen hangzik, de a bohózatok közkedvelt alakja mindig is drámai szerepekre vágyott.

- Nem készültem komikának, úgy képzeltem el magam, mint egy drámai hősnő - ismerte el.

Valószínűleg ebből fakadt, hogy vallomása szerint több mint 50 éves színészi pályafutása alatt örök kétkedés volt a színházhoz való hozzáállása.

Csala Zsuzsa elismerte, mindig hajtásban élt, rengeteget dolgozott - nemcsak azért, mert imádott játszani, hanem hogy valóra váltsa álmát: saját háza legyen.

A cél elérése érdekében igyekezett mindent megtenni - sőt, még annál is többet: volt, hogy hétköznaponként napi négy-öt előadást is elvállalt, de a hétvégéi sem a pihenésről szóltak - hajnalban kelt, és késő éjjel esett be az ágyba.

Férje volt a támasza

Bár férje mindig kitartott mellette, és megfelelő hátországot biztosított számára, ám a munkával járó stressz elviselése végül nem ment másképp, csak némi segítséggel: a színésznőnek egy idő után egyre nagyobb szüksége volt az italra.

- A feszültség miatt kellett az alkohol - ismerte el őszintén a kamerának és a tévénézőknek.

Szerencsére azért az évek során sikerült legyőznie függőségét, olyannyira, hogy most, 78 évesen is aktív. A közönség legközelebb Mezőtúron láthatja, az Egy csók és más semmi című darabban lép színpadra.

Ezt is szeretjük