Visszatért a TV2 szívtipró sztárja - Ebben a műsorban csavarja el a nézők fejét
Baronits Gábor a 12. híresség, aki versenyez a Csak show és más semmi című műsorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Baronits Gábor nevével teljes lett a TV2 őszre ígért, nagyszabású produkciójában szereplők névsora. A Csak show és más semmiben 12 hazai hírességnek, hat nőnek és hat férfinak kell eredeti hivatásától eltérő, különféle produkciókat betanulnia, és élő adásban előadnia. A felkészülésben civil emberek segítenek nekik, akik az adott területen jártasak. A műsor győztese a Showkirály(nő) címet nyeri el. 

Baronits Gábor hat éven keresztül játszott a TV2 napi sorozatában. A Jóban Rosszban Halász Kristófja 2015 áprilisában, könnyek között búcsúzott kollégáitól, ekkor forgatta le utolsó jelenetét. Húszévesen került a szériába, gyakorlatilag a forgatások alatt vált felnőtté. Döntésében az játszotta a legfontosabb szerepet, hogy színpadi feladataira kívánt koncentrálni. 2017-ben szerepelt a TV2 Korhatáros szerelem című sorozatában, idén ősszel pedig A mi kis falunk harmadik évadának első részében láthatták a nézők, fitneszedzőt alakított. 

A 29 éves színész most a Csak show és más semmi egyik szereplőjeként tér vissza a TV2 képernyőjére. Egy gyerekori álma vált valóra azzal, hogy showkirályként megmutathatja, mit tud a színpadon más-más művészeti ágakban.

Ez a műsor igazából egy Ki mit tud?, ami nekem gyerekkori álmom. Én azért is lettem színész, mert gyerekkoromban minden akartam lenni: rendőr, tűzoltó, orvos, pilóta. Ebben a műsorban pedig mindent kipróbálhatok. Nyilván a művészeti ágakból fogok produkciókat kapni. Szívesen zenélnék, vagy valami jó kis légtornász produkciót szívesen kipróbálnék. A kígyóktól félek, a magasságtól nem. Igazából én nagyon bevállalós fiú vagyok - árulta el bemutatkozó kisfilmjében

Képes összeállításunkban megnézheted, Baronits Gábor mellett ki az a másik öt férfi híresség, aki a Csak show és más semmi című műsorban versenyez. 

  

Ezt is szeretjük