Cooky felesége szexi bikiniben szelte a habokat - Debórát agyba-főbe dicsérik a neten
Debóra kisportolt testén ámulnak az Instagram-követők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lassacskán végéhez közelít a nyár, ám az augusztusi nap utolsó sugarait még ki lehet használni: addig, amíg elég meleg az idő, sokan döntenek úgy, hogy a vízparton búcsúztatják az évszakot.

Cooky és felesége minden percet kihasználnak a nyaralásból, Siófokon pihentek csemetéikkel. Ám ők nem azok a vakációzók, akik csak a hasukat süttetik a strandon, Debóra még egy új sportot is megtanult idén.

Cooky felesége bikiniben

Szörfdeszkára pattant, hogy amazonként szelje a habokat. A kezdeti nehézségek után hamar megtalálta az egyensúlyát, és játszi könnyedséggel pózolt a SUP-deszkáján. Követőit nem csak ügyességével nyűgözte le, bikinis alakját nem győzték dicsérni.

„A tanulás így kezdődik! Debóra már bajnok és gyönyörű szép!” - írta az egyik hozzászóló.

A nap végére már igazi profivá vált a sztáranyuka, így nagyobbik fiát is az ölébe kapta. Nátán egyből rákapott a vízi sportra, édesanyja meg is fogadta, hogy jövőre sem hagyják ki kedvenc, új programjukat a Balcsin.

Nem csoda, hogy sorra kapta a bókokat a követőitől, kisportolt alakján nyoma sincs annak, hogy kisebbik gyermekét mindössze egy éve hozta világra. A formáját remek génjeinek és sportolói múltjának köszönheti: hároméves korától versenytáncol. Bár egy időre félre kellett tennie a táncoscipőit, YouTube-csatornáján megmutatta, mennyire tehetséges. 

Horváth Tomi felesége

Szikrázó napsütés, rekkenő hőség és átlátszó habok, Ciprust könnyedén nevezhetjük földi paradicsomnak. Ez a jellemzés Horváth Tomi számára hívogatónak tűnt, úgy döntött, idén nyáron a Földközi-tenger keleti medencéje felé veszi az irányt, gyönyörű fotókon mutatta meg a helyet és feleségét is.

Ezt is szeretjük