A 2016-os Comet-gála sztárja
Képeken a 15. Comet-díjkiosztó legcsinosabb sztárjai. Nézd meg őket!

Dia

 	Tóth Gabi 	Az év női előadója egyik jelöltje fel is lépett a Comet-gálán, és a tőle megszokott, extravagáns külsőt hozta - ezúttal dögös gladiátornőnek nézett ki.

Tóth Gabi

Az év női előadója egyik jelöltje fel is lépett a Comet-gálán, és a tőle megszokott, extravagáns külsőt hozta - ezúttal dögös gladiátornőnek nézett ki.

Fotó: Orbán Violetta

Dia

 	Radics Gigi 	Az év női előadója kategória jelöltje ugyan Comet gömb nélkül ment haza, de a tőle szokatlanul merész dekoltázzsal az est egyik legtöbbet fotózott sztárja volt. A hófehér kreációt Rabócsi Renátával közösen álmodta meg.

Radics Gigi

Az év női előadója kategória jelöltje ugyan Comet gömb nélkül ment haza, de a tőle szokatlanul merész dekoltázzsal az est egyik legtöbbet fotózott sztárja volt. A hófehér kreációt Rabócsi Renátával közösen álmodta meg.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Kiss Ramóna 	A Barátok közt sztárja leginkább rózsaszínre festett hajával keltett feltűnést. Szexi Sugarbird ruhája is megért jó pár pillantást.

Kiss Ramóna

A Barátok közt sztárja leginkább rózsaszínre festett hajával keltett feltűnést. Szexi Sugarbird ruhája is megért jó pár pillantást.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Szabó Zsófi 	Az RTL Klub műsorvezetője már férjes asszonyként vett részt a 2016-os Cometen, így egy nőies, de visszafogott összeállításra esett a választása.

Szabó Zsófi

Az RTL Klub műsorvezetője már férjes asszonyként vett részt a 2016-os Cometen, így egy nőies, de visszafogott összeállításra esett a választása.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Weisz Fanni 	Az egykori szépségkirálynő ezúttal is elbűvölő és gyönyörű volt, karcsú alakját egy elegáns koktélruhában mutatta meg.

Weisz Fanni

Az egykori szépségkirálynő ezúttal is elbűvölő és gyönyörű volt, karcsú alakját egy elegáns koktélruhában mutatta meg.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Ónodi Eszter 	Legjobb színésznő kategória jelöltje a Sophie Molnar Design Turmalin Kristály kollekciójának egy nagyon vagány darabját viselte a 2016-os Comet-díjátadón.

Ónodi Eszter

Legjobb színésznő kategória jelöltje a Sophie Molnar Design Turmalin Kristály kollekciójának egy nagyon vagány darabját viselte a 2016-os Comet-díjátadón.

Fotó: Orbán Violetta

Dia

 	Balsai Móni 	Az RTL Klub Válótársak című sorozatának sztárja, a legjobb színésznő kategória egyik jelöltjeként egy visszafogott, de csöppet sem unalmas összeállításban lépett a vörös szőnyegre.

Balsai Móni

Az RTL Klub Válótársak című sorozatának sztárja, a legjobb színésznő kategória egyik jelöltjeként egy visszafogott, de csöppet sem unalmas összeállításban lépett a vörös szőnyegre.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Lola 	A fiatal énekesnő egy talpig fekete, szexi szettben gondoskodott arról, hogy köré gyűljenek a fotósok.

Lola

A fiatal énekesnő egy talpig fekete, szexi szettben gondoskodott arról, hogy köré gyűljenek a fotósok.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Tóth Andi 	A 2014-es X-Faktor fiatal győztese egyre dögösebb - ezt a tehetségkutató idei évadénak mentorával, Gáspár Lacival pózolva is megmutatta.

Tóth Andi

A 2014-es X-Faktor fiatal győztese egyre dögösebb - ezt a tehetségkutató idei évadénak mentorával, Gáspár Lacival pózolva is megmutatta.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Horányi Juli 	A 2014-es X-Faktor második helyezettje az év női előadója kategória egyik jelöltje volt. Imádja a divattervezők különleges kreációit, a Cometen is kitett magáért.

Horányi Juli

A 2014-es X-Faktor második helyezettje az év női előadója kategória egyik jelöltje volt. Imádja a divattervezők különleges kreációit, a Cometen is kitett magáért.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Fábián Juli 	Az énekesnő nem tudta jelölését díjra váltani, de az est egyik leglégisebb jelensége volt a hófehér-ezüst kreációban. 

Fábián Juli

Az énekesnő nem tudta jelölését díjra váltani, de az est egyik leglégisebb jelensége volt a hófehér-ezüst kreációban. 

Fotó: Orbán Violetta

Dia

 	Nyári Dia 	A Barátok közt színésznője a Sugarbird egy nőies, nude darabjába bújt.

Nyári Dia

A Barátok közt színésznője a Sugarbird egy nőies, nude darabjába bújt.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia


            	Kollányi Zuzsi
            	Az énekesnő ebben a piros csipkeruhában vehette át A legjobb klip díját, amelyet Majkával közös, Eléglesz című dalukhoz készítettek.

Kollányi Zuzsi

Az énekesnő ebben a piros csipkeruhában vehette át A legjobb klip díját, amelyet Majkával közös, Eléglesz című dalukhoz készítettek.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Köböl Anita 	A TV2 műsorvezetője egy sötétkék, roppant nőies overálban mutatta meg kifogástalan alakját.

Köböl Anita

A TV2 műsorvezetője egy sötétkék, roppant nőies overálban mutatta meg kifogástalan alakját.

Fotó: Bodnár Zsófia
Ezt is szeretjük
Fotó: