Nyilvánosan könyörgött elhagyott menyasszonyának a magyar énekes

Nézd meg, megbocsátott-e!

Varga Viktor bocsánatért esdekelt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Múlt héten a tévénézők is szemtanúi lehettek annak, hogy Varga Viktor összepakolta a cuccát, és magára hagyta az utána hiába síró menyasszonyát, Cinthyát. Az énekes úgy látta, ha a párterápia sem tudott segíteni abban, hogy problémáikat megoldják, időt kér, és néhány napra elvonul, hogy átgondolja kapcsolatukat.

Az Édes Élet tegnapi adásában aztán azt láthatták a nézők, hogy Varga Viktor nem bírta tovább, találkára hívta a lányt, térdre borult előtte, szerelmet vallott neki, és közölte: haza akar menni hozzá. Cinthya azonban úgy gondolja, a párja cserbenhagyta, ezért időt kérve most ő hagyta faképnél a fiút.

- Egyértelműen kevesebb bennem a szeretet iránta. Kibombázott egy adag szeretetet belőlem - árulta el Cinthya.

A két sztár a Mokka ma reggeli adásában beszélt kapcsolatuk nehézségeiről és arról, van-e közös jövőjük. Mindez kiderül a videóból.

Intim fotót posztolt Mihalik Enikő az ágyból

Intim fotót posztolt Instagram-oldalán Mihalik Enikő. A világhírű magyar modell eddig sem rejtegette szerelmét, de ilyen bensőséges, ágyból posztolt fotót még nem töltött fel kettejükről.

Fotó: TV2/Mokka

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük