Vége a nagy szerelemnek! Caramel titokban szakított kedvesével
Molnár Ferenc Caramel az Aktívban árulta el, hogy már egy hónapja szakított kedvesével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramel azon dolgozik, hogy a számára fontos érzéseket, gondolatokat, üzeneteket dalban fogalmazza meg december 29-én, a nagykoncertjén.

Így valószínűleg jelenlegi szívfájdalmát és csalódottságát is, hiszen az énekes a TV2 Aktív című műsorának elmondta: nemrégiben szakított kedvesével.

Több mint egy hónapja vége

- Nagyon sok fellépésem volt, sok dolgot csináltam, lemezt készítettem, és igen: ahol az élet egy picivel többet ad, ott sajnos kénytelen valahogyan kompenzálni. Ez nálam a magánéletben történt így - árulta el Caramel.

A Megasztár második évadjának győztese úgy fogalmazott, hogy a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan ő szerette volna, és a kapcsolat nem váltotta valóra azokat a lehetőségeket, amiket ő látott abban.

- A kapcsolatom már több mint egy hónapja véget ért - mondta ki a sztár, majd hozzátette: számos gondja mellett a magánéleti problémáktól is csak a színpadon tud valamelyest megszabadulni.

Szuperkoncertre készül

Caramel elmondta, hogy egész életében a december 29-ére kitűzött nagykoncertjéről álmodozott: olykor titkon, olykor pedig nyíltan, de álma megvalósulását immár kezdi felfogni, és természetesen nagyon örül neki.

- Szinte minden nap próbálunk, ugyanis ez életem egy nagyon fontos állomása. Ez egy olyan koncert, amivel megpróbálom az egész eddigi pályafutásomat egy csokorba kötni, és úgy átnyújtani. Sokkal többről szól, mint eddig megjelent dalokról: az egész lelkem, az egész életem megjelenik ezen az estén - mondta.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük