A tévében mesélt róla! Ezért nem megy hozzá szerelméhez a Megasztár-tehetség
Hien és Caramel a tehetségkutatók új álompárja, de esküvő nélkül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem sokáig tudta titkolni Molnár Ferenc Caramel és Hien Nguyen, hogy együtt vannak.

A Megasztár felfedezettjei 2011 decembere alkotnak egy párt, ám csak két hónapja derült ki, hogy egymásba szerettek.

Korai lenne a házasság

A szerelmesek januárban már egy egzotikus nyaraláson turbékoltak: a 29 éves énekes Thaiföldön heverte ki a ellépésekkel tarkított elmúlt évet, ahová természetesen kedvese is elkísérte.

A pár között nagy az összhang, amelyet még a 12 év korkülönbség sem tud megtörni. Jól értesültek azt is tudni vélték, hogy már el is jegyezték egymást, ám ezt a 17 éves énekesnő a TV2 Aktív című műsorának kamerái előtt is tagadta.

- Egyértelmű, hogy nem vagyok olyan dilis, hogy 17 évesen hozzámegyek feleségül valakihez - cáfolta kacarászva a pletykákat.

A házasság helyett inkább az érettségire és a koncertjeire összpontosít. A minap Tóth Gabival és  több megasztáros énekessel lépett színpadra.

Fiatal apa akar lenni

Ha az esküvőt még nem is tervezik, a kapcsolatukat nagyon komolyan gondolják.

- Ilyen tiszta, őszinte embert még nem ismertem, nem tudnék tökéletesebb párt elképzelni magam mellé - áradozott Hienről Caramel.

Azt sem titkolta soha, hogy ha rátalál az igazira, családot is alapítana.

- Nem akarok már sok évet várni arra, hogy apa legyek, mert friss akarok lenni a gyerekeim mellett, el akarok menni velük bulizni, meccsre, hogy ne csak az apjuk, a haverjuk is lehessek. Azt szeretném, hogy legyen lendületem hozzájuk - nyilatkozta.

Fotó: MTVA, Zih Zsolt, TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük