Caramel házasságáról vallott - Feleségével olyanok, mint a tűz és a víz
Caramel elárulta, nyugodtsága hogyan fér meg a felesége pörgősségével.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Caramel és gyönyörű felesége, Szilvi között nagy a harmónia, van azonban, amiben a házaspár tűz és víz. Az énekes elárulta, hogy miben különböznek, és azt is, hogy ez milyen hatással van mindennapjaikra.

Caramelnek szinte lélegzetvételnyi ideje sincs, nyáron is az országot járja, és koncertek tucatjait adja. A 37 éves sztár az ország minden pontján megfordult már, mégis, alig tud kiemelni egy kedvenc régiót. 

- Nagyon nehéz egy tájegységet, várost kedvencnek választani. Annyi csodálatosan szép hely van az országban, mindet szeretem. A fővárost, az Alföldet, a dimbeket-dombokat, ahogy a Balatont is - mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban. 

caramel
Fotó: RTL Klub/Kalandozó

Caramel csak ritkán pihen, de azt sem hétköznapi módon teszi, ahogy mondja: ebben is, mint mindenben, kettős személyiség. 

- Előfordul, hogy csak arra vágyom, hogy tényleg semmi ne történjen, és csak lógathassuk a lábunkat a vízparton. Ennek az ellenkezője is megesik, hogy szeretnék kirándulni, menni valahova.

A feleségem pörgős, mászkálósabb típus. Én viszont kényelmesebb alkat vagyok.

Van, amikor én veszem át tőle a hangulatát, és ráteszek még egy lapáttal, kérlelve, hogy induljunk el, kiránduljunk. Van, amikor fordul a helyzet, és inkább ő veszi át az én habitusom. Mindig egymást inspiráljuk, de ugyanahhoz egyszerre általában nincs kedvünk. Nincs ezzel gond, szeretjük, hogy mindig hatással vagyunk egymásra - árulta el házasságáról a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Molnár Ferenc Caramel (@caramelmusic) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnek most egy kis kényszerpihenőre kellett mennie: le kellett mondania a hétfő esti, debreceni koncertjét, mert annyira fájt a foga. A szájsebészeten kiderült, fogtályog kínozza, a gyulladás pedig áthúzódott a szájpadlására is, amit fel kellett vágni. A műtét után feldagadt az arca, a száját csak résnyire tudja kinyitni, így nehezen tud beszélni, csak pépeset vagy leveseket ehet, láza is van, és antibiotikumos kezelést kap. 

- Mindent megteszek azért, hogy a pénteki, Strand fesztiválra meghirdetett koncertet megtarthassam, ha máshogy nem, akkor gyulladás- és fájdalomcsökkentő injekciókkal. Épp ezért szerdán még egyszer elmegyek a fogorvoshoz, és ha törik, ha szakad, pénteken énekelni fogok a közönségnek! - árulta el a Blikknek

Caramel gyönyörű felesége, Szilvi 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Caramel felesége fürdőruhában és bikiniben. Profi modelleket megszégyenítő módon tud pózolni. 

Ezt is szeretjük