Ennél romantikusabb fotót ma nem látsz - Ennyire imádja Caramelt gyönyörű felesége

Ilyen az igazi szerelem.

Caramel felesége Szilágyi Szilvi romantikus fotó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramel hat évvel ezelőtt lobbant szerelemre Szilágyi Szilvia iránt, aki akkor mindössze 17 éves volt. 

A pár kapcsolata néhány évvel később fordult komolyra. Szilvi 2014-ben adott életet kislányuknak, Sophie-nak, Caramel pedig 2015 szeptemberében vezette oltár elé egzotikus szépségű kedvesét.

Ma együtt edzettünk 💏💪@caramelmusic #myhubby #myhusband

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

Immáron évek óta dúl közöttük a szerelem, ennek szép bizonyítéka ez a romantikus fotó, amit Szilvi osztott meg Instagram-oldalán. "Ma együtt edzettünk", írta a kép mellé, rajongóik pedig nem győztek bókolni: "cukik", "édesek vagytok", üzenték nekik. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük