Miért halogatja a műtétet? A magyar énekes ezért csúsztatja az operációt
Részletek!
Meg kellene műteni ByeAlexet, de az énekes halasztja a beavatkozást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olyan hírek kaptak szárnyra a közelmúltban, hogy A Dal győztese, ByeAlex még az eurovíziós megmérettetés előtt kés alá fekszik, annak ellenére, hogy a beavatkozás után esetleg a hangja is megváltozna.

Az énekes blogján cáfolta a felvetéseket, és mélységesen felháborodott azon is, hogy éppen Bakács Tibor Settenkedő mond róla negatív véleményt.

Bakács is megmondta a magáét

Az egykor a Megasztár zsűrijében helyet foglaló Bakács, aki 2011-ben szalámilopásos ügyével került ismét az újságok hasábjaira, azt nyilatkozta, "óriási baki", hogy éppen ByeAlex képviseli hazánkat Malmőben.

Szerinte ugyanis a fiatal énekesnek nincsen hangja, és egyáltalán nem tud előadni sem, így biztos abban, hogy lebőg az ország az Eurovíziós Dalfesztiválon. A kritikus az orrműtétet úgy értelmezte, hogy az énekes azt hiszi, attól jobb lesz a hangja és a külleme. Ám erről szó sincs, ahogy azt ByeAlex a Facebook-oldalán ki is fejtette.

- Hagyjuk már ezt a fickót is. Nem vagyok bulvárolvasó, de az a sok szemétség hozzám is eljutott amit anno róla firkáltak össze legatyásodása okán. Ha ostoba lennék el is hinném mindet. Unok magyarázkodni már... De érdekelne kinek mennyire voltak professzionálisak az első lépései... Orrműtétem azonban még mindig nem volt drága kritikus Úr - írta.

Meg kell majd műteni

Az énekes azt is elmagyarázta, miért is szükséges a beavatkozás. Hónapok óta fülpanaszai vannak, ami azt jelenti, hogy gyakorta eldugul a füle, ha hangos zenét hall vagy énekelnie kell.

Ez pedig érthető okokból mindinkább zavarta, ezért felkereste orvosát, és kiderült, hogy orrsövényferdülése van. A műtétről azonban a hírekkel ellentétben nem döntött, és nem is akarja magát ekkora stressznek kitenni a malmői megmérettetés előtt.

Fotók: Facebook

Ezt is szeretjük