Kiderült, ByeAlex miért szállt ki az X-Faktorból: 6 év után ezért döntött így

ByeAlex már a 2022-es évad végén tudta, nem fog visszatérni az X-Faktor mentori székébe.

ByeAlex távozik az X-Faktorból
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2023. február 3-án az RTL bejelentette, az X-Faktor egy időre búcsúzik a képernyőtől, helyette a Voice című tehetségkutatót láthatják a nézők idén. Hiába tér majd vissza a formátum a jövőben, a mentorok felállása már biztosan más lesz: ByeAlex távozik produkcióból.

Először a Facebookon jelentette be, hogy kiszáll: a bejegyzésben úgy fogalmazott, nem véletlenül köszönt el a nézőktől úgy, ahogy a 11. évad végén. Már akkor jelezte a készítőknek, hogy elfáradt, pihenni, és saját dalaira akar koncentrálni.

ByeAlex távozik az X-Faktorból

A Fókuszban fejtette ki mindezt: hat évadon keresztül ült a mentori székben, és összesen négy alkalommal nyert versenyzője.

byeale
Fotó: RTL/X-Faktor

Eddig, ha bárki kérdezte, mivel foglalkozik, minden alkalommal azt válaszolta, hogy ő az X-Faktor egyik mentora, és mellette dalokat szerez.

- Most már mentor nem vagyok, de voltam, és nekem ez fontos volt. Erre mindig emlékezni fogok, az életemnek mindig egy meghatározó része lesz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Úgy éreztem, hogy talán nekem is kicsit el kell köszönnöm az X-Faktortól meg a tévénéző emberektől is ebben a műsorban, mert 

Nem akartam, hogy megunjanak, és azt sem akartam, hogy az X-Faktort megunják. 

- Szerintem a csúcson volt. Nem hiszem, hogy Magyarországon készült olyan műsor, ami ennyi éven keresztül ennyire sikeres volt.

bye
Fotó: RTL/Fókusz

A formátum 2011-ben indult hódító útjára hazánkban. Az első évadokban Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Malek Miklós és Geszti Péter voltak a mentorok. 2016-ban történt egy nagyobb csere, akkor ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci ültek be a mentori pultba Tóth Gabi mellé.

Herceg Erika plasztika előtt

Herceg Erikát a 2022-es X-Faktor új női mentoraként ismerte meg az ország: a szőke bombázót május elején mutatta be a csatorna. Fiatalon ugyanakkor még nem volt sem szőke, sem bombázó, erről ő maga is beszélt. Tinikori fotóin rá sem ismerni. 

Herceg Erika a plasztikai műtétek előtt: rá sem ismerni az X-Faktor mentorára

Herceg Erika a plasztikai műtétek és a fogyása előtt nagyon másképp nézett ki, mint ahogy ismertté vált.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/X-Faktor

Ezt is szeretjük