Mint két tojás - ByeAlex kiköpött mása a Barátok közt sármos színésze
Volosinovszki György, a Barátok közt Áronja a megszólalásig hasonlít az X-Faktor mentorára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Volosinovszki György, a Barátok közt Áronja nagyon sármos, jó kiállású férfi. Vonásai azonban mintha ismerősek lennének. Amikor az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett, az egyik műsorvezetőből ki is bukott, hogy a színész és ByeAlex a megtévesztésig hasonlítanak.

Peller Anna és Peller Mariann úgy konferálták fel, mint Volosinovszki György, aki úgy néz ki, mint ByeAlex. Erre a 29 éves színészt sem kellett félteni, egyből frappánsan kivágta magát.

- Mintha ti is hasonlítanátok! - mondta, mire a Peller testvérek hangos kacagásban törtek ki.

byealexvoloson
Fotó: Instagram/Volosinovszi György,Instagram/Bye Alex

A képen jól látszik, szemük, arcuk és szájuk formája, valamint orruk vonala is szinte megegyezik. A hasonlóságot tetézi, hogy mindketten borostát vagy rövid szakállt viselnek.

Nem csak a hasonlóság miatt lehet ismerős a jóképű sztár: a Barátok közt előtt egy másik népszerű magyar sorozatban is játszott. A Jóban-Rosszban című szappanoperából nyergelt át a Mátyás király térre. 

Volosinovszki György nem csak sorozatokban játszik, néha videóklipekben is feltűnik. Nemrég Krisz Rudolf kérte fel legújabb dalának megfilmesítéséhez. Az énekes unokatestvére és a színész nagyon jó barátok, innen jött az ismeretség. Az sem ritka, hogy elmegy az egykori tinisztár egy-egy koncertjére, a klip forgatása előtt pont egy debreceni bulin rúgtak ki együtt a hámból.

volos
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Egyetemi napok voltak Debrecenben. Remélem, most senki nem nézi onnan ezt az adást, ugyanis becsempésztek az egyik kollégiumba, ahonnan reggel ki kellett lógnom. Rudi koncertjei mindig fergetegesre sikerülnek, brutális, ahogy őrjöng a tömeg - mesélte a Barátok közt üdvöskéje.

ByeAlex gyönyörű húga

ByeAlex húga évek óta Londonban él, évente egyszer-kétszer látják egymást. A lány szülinapja alkalmából az X-Faktor mentora idén úgy döntött, testvérével tölt el pár napot Mallorcán. 

Ezt is szeretjük