Brunner Márta és Ács Bálint 10 éve költözött egy tanyára: így élnek a farmjukon
Brunner Márta és Ács Bálint Sóskúton talált rá álmai otthonára és hivatására.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brunner Márta több mint 11 évvel ezelőtt érkezett sorsfordító pillanathoz az életében. Egy tereplovaglás során megismerkedett Tücsike nevű lovával. Miután felült a hátára az egyik sóskúti lovardában, megpecsételődött a sorsa: ráébredt, soha többé nem szeretne elszakadni tőle.

Ez csak az első lépés volt a Barackvirág Élményfarm kiépüléséhez. Bár kezdetben férjével, Ács Bálinttal álmukban sem gondolták, hogy hosszú távon lovakkal fognak foglalkozni, szép lassan kialakult tanyasi életük.

Brunner Márta és Ács Bálint élményfarmja

- Mindent menet közben tanultam meg, körülbelül annyit tudtam annak idején a lótartásról, mint egy átlagember, annyi volt a különbség, hogy én már akkor lovagoltam, de más lovat tartani, és más lovagolni – mesélte a 49 éves színésznő a Mokka riportjában.

élményfarm-1
Fotó: TV2/Mokka

A Mindent vagy semmit! című vetélkedő egykori háziasszonya és a Shygys énekese 2010-ben döntöttek úgy, hogy maguk mögött hagyják Budapest nyüzsgő életét, és a fővárostól 25 kilométerre található Sóskúton telepednek le. Állításuk szerint nem tervelték ki előre, hogyan boldogulnak majd vidéken, szerintük az egész sorsszerűen alakult.

élményfarm-2
Fotó: TV2/Mokka

- Drága jó Gesztesi Karcsinak köszönhetjük, hogy itt lakunk. Ő segített abban, hogy az akkori anyagi lehetőségeinkhez mérten keresett nekünk egy helyet. Márti pedig rögtön beleszeretett a házba. Valamiért azt érezzük, ezt nekünk csinálni kell – emlékezett vissza a zenész.

élményfarm-3
Fotó: TV2/Mokka

A farm rengeteg állatnak ad otthont. Lovaik mellett nyulak, kecskék, bárányok, kutyák és macskák lakják, melyeknek ellátásáról saját kezűleg gondoskodnak. Elmondásuk szerint kedvenceikre családtagként néznek, tyúkokat is kizárólag a tojásuk miatt tartanak.

További hazai sztárok, akik tanyán élnek

Képes összeállításunkban mutatunk még néhány hazai sztárt, akik Brunner Mártához és Ács Bálinthoz hasonlóan maguk mögött hagyták a fővárosi életet, és inkább egy tanyára költöztek, vagy a csendes, vidéki életet választották.

Ezt is szeretjük