Újabb főszereplő szállt ki a Barátok köztből! Így indokolta döntését
Bozsek Márk öt és fél év után kiszáll a Barátok köztből. Döntését az esti Fókuszban indokolta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ábrahám Edit váratlan távozása után újabb főszereplő szállt ki a Barátok köztből. Ezúttal az egyik férfi, Bozsek Márk döntött úgy, hogy elköszön a Mátyás király tértől, így hamarosan búcsút inthetnek neki a sorozat rajongói - hogy végleg vagy csak egy időre, azt nem tudni. Döntése okairól a Fókusz című műsor szerda esti adásában beszélt.

A 26 éves sztár öt és fél évvel ezelőtt a sorozat Fekete Szabijaként vált a nézők kedvencévé, de már egy ideje nem forgat a stábbal, annak tagjaival azonban továbbra is tartja a kapcsolatot, hívják a közös programokra.

- A gyerekkoromat folyamatos pörgésben és változások között éltem, nagyon sok helyen éltünk, nagyon sok különböző inger ért, és ez a részemmé vált. Egy idő után azt kezdem el érezni, hogy stagnálok, és kell valami új dolog - indokolta elhatározását.

Az X-Faktor élő show-jába is bejutott, majd onnan önként távozó fiatal tehetség életében gyerekkora óta fontos szerepet játszik a zene, és ez a jövőben is így marad.

- Folyamatosan írom a dalokat, és most majd lesz arra is időm, hogy stúdióban felvegyem ezeket - mondta.

Május elején a Barátok közt Bokros Lindája és Berényi Balázsa, vagyis Munkácsy Kata és Aradi Balázs intett búcsút a Mátyás király térnek. Utóbbi barátnőjével jelenleg modellként dolgozik Kínában.

- Az, hogy esetleg Balázsék után megyek Kínába, nem most jutott először az eszembe, hanem amikor először megemlítette nekem, már akkor agyaltam rajta. Nincs bennem félelem, hogy mindent itt hagyjak, hanem nyitott vagyok. Nagy esélyt látok rá, hogy akár pont Balázsékhoz menjek - árulta el jövőbeni terveiről.

Tinilányokból bombázók lettek a Barátok közt színésznői

A Barátok közt 1998. október 26-án indult el, az azóta eltelt több mint 15 év alatt számtalan szereplőt zártak a nézők a szívükbe. A sorozatból azokat gyűjtöttük most össze, akik tiniként kerültek az RTL Klub sikerszériájába, és az évek során igazi bombázókká váltak. Nézd meg a látványos átalakulásokat!

Fotó: RTL Klub/Nagy Botond, Klinszky Gábor

Ezt is szeretjük