Kiszáll a sorozatból? Meglepő tettre készül a Barátok közt szívtiprója
A Barátok közt Szabiját alakító Bozsik Márk a színészet mellett a zene világában is otthonosan mozog.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem csak Hollywoodban igyekeznek a sztárok is több lábon állni, hazai fronton sem ritka, hogy egy-egy színész más területen is kipróbálja magát.

Elég csak a Barátok közt Nórájára gondolni, Varga Izabella ugyanis visszaült az iskolapadba, és most egy művészeti eszközökön alapuló coach-kurzust végez.

Saját zenekara van

A népszerű napi széria másik szereplője, a Szabit alakító Bozsek Márk mindennapjait sem csak a forgatások töltik ki, ugyanis a zene is évek óta fontos szerepet játszik az életében.

A jóképű színészt a Tabu Tv riportere kérdezte a sorozatról és jövőbeli terveiről.

Az interjúból kiderül, hogy Márk 14 éves kora óta zenél, több zenekara is volt már, a jelenlegivel pedig épp most készítik új videoklipjüket.

Bár a zene nagy szerelem, a Barátok közt rajongóinak sem kell aggódniuk, hiszen egyelőre esze ágában sincs kiszállni a népszerű szériából.

Nem akar kiszállni

- Fogalmam sincs, hogy meddig maradok a sorozatban, de nyilván azon vagyok, hogy minél tovább, hiszen szeretem ezt csinálni - mesélte.

Ugyanakkor arról is őszintén beszélt, hogy bár az ismerkedésnél természetesen előnyt jelent számára a hírnév, nem szereti, ha valaki csak a sorozatbéli karakterét látja benne.

A 22 éves srác egyébként három év után idén nyáron szakított kedvesével, saját bevallása szerint nagyon megviselte a dolog.

Fotó: baratok.hu

Ezt is szeretjük