Kiszáll a Barátok közt Nórája? Varga Izabella más szakma felé kacsintgat

Varga Izabella élete a sorozat és az anyaság körül forgott, egészen eddig.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Barátok közt sztárja, Varga Izabella évek óta stabil szereplője a napi sorozatnak, de nem volt titok, hogy egy ideje már új kihívásokra vágyik.

A színészet továbbra is nagy szerelme, de a bájos sorozatsztár más szakmát is kipróbálna, nem feltétlenül színházban vagy filmforgatásban gondolkodik.

Újra iskolapadba ült

Varga Izabella álma végre valóra vált, a színésznő ugyanis ismét iskolapadba ült, hogy pótolja mindazt, amit az évek alatt elmulasztott.

A sorozat Balogh Nórája régóta csak a sorozatnak és családjának él. Házassága példás, és két gyönyörű kislány nevel, de mindezek mellett régóta volt egy álma.

Érdekes módon nem színpadra vágyott vagy a reflektorfénybe, hanem egy tanfolyamba vágott bele. A sorozatsztár jelenleg egy művészeti eszközökön alapuló coach-kurzust végez.

Az oktatás végén egyfajta lélektréner lesz, akinek feladata a személyes erősségek és képességek fejlesztése.

Művészetterapeutának tanul

Coachként olyan technikákat is elsajátít majd, melyek segítenek a konfliktusok megoldásában vagy akár stresszkezelésben.

A Barátok közt színésznői

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bár lányai, Anna és Sára már elég nagyok, oviba és iskolába járnak, a színésznő úgy érzi, még mindig kicsik ahhoz, hogy estéről estére másra bízza őket. Ezért döntött úgy, hogy olyan kihívást választ, ami nem megy a közös idő rovására.

A színésznőnek nem idegen terület a lélekbúvárkodás, hiszen egykor pszichológiai tanulmányokat folytatott. Ez a pálya azonban félbeszakadt, de azóta is nagy szenvedélye maradt. A művészetterápiás kurzusban pedig találkozik a két érdeklődési területe: a színház és a pszichológia.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Varga Izabella saját bevallása szerint nem vágyik más életre, nem cserélne el belőle semmit, inkább arra törekszik, hogy valami újat tegyen bele. A színésznőnek továbbra is az anyaság és a Barátok közt tölti ki a mindennapjait, a tanulás pedig egyelőre csak színesíti megszokott napi menetrendjét.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük