Belevaló nő! Varga Izabella két gyerek után is észbontóan dögös
A Barátok közt Nórája két gyerek után, 38 évesen is bomba formában van, a Feminának új terveiről is mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki gondolná, hogy a Mátyás király tér eseményeit már 13 éve követhetik nyomon az RTL Klub nézői estéről estére?

Bár a Barátok közt szereplőgárdájának összetétele időnként változik, a kulcsfigurák - kisebb-nagyobb megszakításokkal - folyamatosan képernyőn vannak.

A kezdetektől alakítja Nórát

Közéjük tartozik a dr. Balogh Nórát megtestesítő Varga Izabella is, aki a kezdetektől fogva látható a népszerű sorozatban.

A színésznő az évek során férjhez ment, és két kislánya is született: Anna 2001-ben, Sára pedig 2007-ben látta meg a napvilágot.

Ám Nóra életét úgy alakították a készítők, hogy a szülési szabadságok után újra és újra visszatért a Mátyás király térre.

A színésznő pedig - frizuráját leszámítva - mit sem változott az évek során, és bár idén töltötte be a 38. évét, ahogy a Feminának elárulta, egyáltalán nem foglalkozik a korával.

Nem számolja az éveket

- A születésnapomat, mely most volt nemrég, áprilisban, szűk családi körben töltöttem, szerencsére nagyon szép idő volt, a kertben bográcsoztunk. Egyébként nem igazán foglalkoztat a korom, a mi családunkban nincs jelentősége a számoknak, gyakran az évfordulókat is elfelejtjük - tette hozzá nevetve.

Izabella külsejével sem foglalkozik görcsösen, mint megtudhattuk tőle, legnagyobb titkának az elfogadást tartja.

- Örülök annak, ahol tartok, és igyekszem mindig elfogadni magamat olyannak, amilyen vagyok, így van egyensúlyban az életem - foglalta össze hitvallását.

Azt is megtudhattuk tőle, hogy tervei között szerepel, hogy visszaüljön az iskolapadba, és drámapedagógiát tanuljon, a későbbiekben ugyanis szeretne gyerekekkel foglalkozni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bálint

Ezt is szeretjük