Egy évig rejtegette! Most mutatta meg először párját a Barátok közt egykori sztárja
Bozsek Márk már egy éve együtt van barátnőjével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bozsek Márk, a Barátok közt egykori Szabija már egy éve szerelmes, de kapcsolatát és barátnője kilétét mindeddig titkolta. Talán nem véletlenül, hiszen Anna egy kicsi lány édesanyja.

A szerelmesek először az RTL Klub Reflektor című műsorának meséltek a kapcsolatukról.

Most mutatta meg először párját

A 26 éves Bozsek Márk és Anna egy középiskolába jártak, de akkor még nem voltak barátok. Másfél-két évvel ezelőtt kerültek közelebb egymáshoz, egymás támaszai voltak, a barátságból pedig lassan szerelem lett. 

A Barátok közt egykori sztárjának korábban csak rövid kapcsolatai voltak, mert úgy érezte, egyik lány sem az igazi számára, Annával viszont más a helyzet, az időnkénti veszekedéseik sem tartanak pár percnél tovább.

A 27 éves Anna túl van már egy váláson, házasságából egy gyermeke született, Nóri most négyéves, és Márkot hamar megkedvelte. 

- Bárki kérdezi, én mindig azt szoktam mondani, hogy nekem ő a barátom. Én nem akarok a nevelőapukája lenni, ahogy ő szokta mondani, a pajtása vagyok. És tényleg így van - árulta el az X-Faktorban is feltűnt sztár.

A szerelmesek pár héttel ezelőtt össze is költöztek, és bár mindketten biztosak abban, hogy megtalálták a másikban életük párját, közös gyermeket is szeretnének, esküvőt még nem terveznek.

Fotó: RTL Klub/Reflektor

Facebook-kép: RTL Klub/Klinszky Gábor

Ezt is szeretjük