Vallomás első kézből! Magára hagyta gyermeke apja az RTL Klub híradósát
Boros Krisztina egyedülálló anyaként neveli kisfiát, Bálintot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szakmai sikerekkel sajnos nem minden esetben jár együtt a magánéleti boldogság, többek között ez is kiderült abból az interjúból, amit Boros Krisztina adott a közelmúltban a Hot! magazinnak.

A 37 éves népszerű híradósnak 2010-ben született meg kisfia, Bálint, a gyermek édesapja azonban magára hagyta a családot, és mint vallomásából kiderült, egyáltalán nem tartja velük a kapcsolatot.

Két műsora is megszűnt

Tovább tetőzte a bajokat, hogy a tévésnek a közelmúltban két műsora is megszűnt a csatornán, sem a Déli Híradóban, sem pedig a Fél kettőben nem találkozhatunk már vele, a Házon kívülben viszont még láthatjuk.

Boros Krisztina nem titkolta el, hogy váratlanul érte a vezetőség döntése, hiszen mindkét műsor nagyon a szívéhez nőtt, arról nem is beszélve, hogy egyedülálló anyaként emiatt a megélhetése is veszélybe került.

- Szinte minden rokonom és ismerősöm egyszerre hívott fel, hogy ezek után mi lesz velem és a kisfiammal, Bálinttal. Mindenki, kivéve a gyerek édesapját, ő ugyanis továbbra sem tartja velünk a kapcsolatot - nyilatkozta.

Aggódik a jövőjük miatt

Hogy pontosan miért alakult ki ez a helyzet, arról nem árult el többet, azt viszont nem rejtette véka alá, hogy régebben hitelt vett fel, anyagi tartaléka viszont már akkor sem volt, amikor teherbe esett.

A fentiek tükrében teljesen érthető, hogy egyre jobban aggódik a jövőjük miatt, de ha gyermeke apjára nem is, szüleire, testvérére és a barátai mindig számíthat.

- A barátaim pedig - bár sokat veszekszem emiatt velük - sosem állítanak be hozzánk üres kézzel. Vagy ruhát vagy egy csomag pelenkát hoznak - tette hozzá az RTL Klub sztárja.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük