Bombera Krisztina a TV2 és az ATV híradósa volt: 50 évesen ezzel foglalkozik az egykori tévés

Bombera Krisztina elárulta, miért hagyta maga mögött a televíziózás világát.

bombera-krisztina-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bombera Krisztinát 1997-ben ismerte meg az ország, amikor tévés pályafutása elkezdődött a TV2-nél. 2001-ben ő tudósított New Yorkból, amikor az ikertornyok leomlottak. 

Ezt követően az MTV-nél, 2015 őszétől pedig az ATV-nél dolgozott, ahol az esti híradót vezette. 2017 szeptemberében még az ATV reggeli műsorában láthattuk, azonban ezután úgy döntött, búcsút int a tévézésnek. 

Bombera Krisztina foglalkozása

Az egykori műsorvezető jelenleg is eredeti szakmájával foglalkozik, amely számára igazi szenvedély. Sokkal jobban meg tudja mutatni magát és a tehetségét, hiszen az üzleti szférában helyezkedett el. 

- Továbbra is újságíróként, riporterként és műsorvezetőként dolgozom, csak már az üzleti szférában. És amit rendkívül élvezek, hogy sokkal hosszabbak az interjúim. Egy-egy konferencián néha órákat foglalkozom egy adott témával, ezzel szemben a tévében maximum hat-nyolc percet kaptam - mesélte az ötvenéves sztár a Best magazinnak.

A legnagyobb változás az életében, hogy habár sokkal több munkája van, mint régebben, mégis jobban ki tudja pihenni magát.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Végre napi nyolc órát alszom! Ez a legnagyobb különbség a régi és a jelenlegi rutinom között. Annak ellenére is, hogy most többet dolgozom, mint az elmúlt években bármikor. De hogy ennyit tudok aludni, az számomra egy igazi, komoly sikerélmény! Korábban - amikor ez nem volt több négy óránál - nem is gondoltam, hogy az alvás ennyire fontos. És hiába vezettem hajnalban műsort, akkor sem kerültem időben ágyba! Amióta felhagytam a tévézéssel, sokkal jobb lett az életminőségem.

Bombera Krisztina szeme fényei a gyermekei, akikért bármit megtenne. 

- A lányom például csak jövőre érettségizik Budapesten. De azzal már szoktam rémisztgetni a gyerekeimet, hogy ha külföldön élnek majd, amikor vigyázni kell az unokáimra, akkor rögvest megyek utánuk! 

Márk nemsokára Hollandiába költözik az egyetem miatt. Édesanyja nagyon büszke rá, és addig is igyekszik minél több időt együtt tölteni a gyermekével.

- A barátnőim nyugtatnak, hogy menni fog neki. És minden percért hálás vagyok, amit most a fiammal tölthetek. Madarat lehetne velem fogatni, mert hamarosan elmegyünk kettesben síelni!

Tudtad, hogy Papp Gergő verekedett Marsi Anikóért?

Papp Gergő sok évvel ezelőtt összetűzésbe keveredett egyik munkatársával, Batiz Andrással. A tét Marsi Anikó szíve volt.

Cover-kép: MTI/ Máthé Zoltán

Ezt is szeretjük