Teljesen kikelt magából! A magyar énekesnő trágár szavakat használt
Bokor Marianna a Voice-ból való kiesése után adott hangot véleményének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig kezdődtek el a Voice párbajai, máris megvan a tehetségkutató első igazi botránya, Bokor Marianna ugyanis túl nehezen viselte a kiesést, elkeseredésének pedig nyomdafestéket nem tűrően hangot is adott.

A kép baloldalán Bokor Marianna, a jobboldalán pedig Karai Anna.

Az énekesnő szerint ellenfele, Karai Anna semmivel sem volt jobb nála, mesterük, Caramel rosszul döntött, amikor a rockerlányt választotta.

Nem érti a döntést

A pénteki Voice legelső párbajdala volt az, ami leginkább megosztotta a mestereket és a nézőket egyaránt. Caramel két, nagyjából azonos kaliberű, vadóc énekesnője csapott össze, és végül Karai Anna jutott tovább.

- Mindig mindenki azt mondja, hogy különleges hangom van, de soha sem jutok tovább. Talán le kellene vetkőznöm meztelenre? Legalább mondanának negatív kritikát, mert így nem tudom, mi a *** kellene még tennem - fakadt ki kiesését követően a Voice kamerái előtt Bokor Marianna.

Az énekesnőt korábban erőteljes és különleges, Amy Winehouse-éra hasonlító hangja miatt válogatták be a zsűritagok, ellenfelét pedig vagány stílusa miatt, aki leginkább rockerhörgéssel teszi egyedivé a dalait.

Mindent megtett

- Azért bíztam ebben a műsorban, mert ez a hangról szól, de ezek szerint mégsem. Nem értem, mit látnak Annában, amit bennem nem. Tulajdonképpen nála meg sem fordultak volna a mesterek, ha azt a hörgést bele nem teszi a végén - mesélte Bányai Miklósnak, a V-riporternek.

Pénteken Pink Sober című számát adták elő közösen, amelyben mindketten a legjobbat hozták. Nemcsak a hangjukkal, hanem a megjelenésükkel is fokozták a hangulatot, ugyanis mindketten szőke, feltupírozott frizurával és pink miniszoknyában léptek fel.

- Anna méltó ellenfél volt, ezt elfogadom, és kétségtelenül ügyes abban, amit csinál, de hosszú távon nem tudom elképzelni, hogy lírai dalokat adjon elő. Pénteken egyáltalán nem volt jobb tőlem - mondta csalódottan.

Később hozzátette, hogy annyira bízott a Voice-ban, hogy alázatosan és szót fogadva mindent úgy tett, ahogyan kérték tőle, még eggyel kisebb számú cipőbe is belebújt, mert olyan nem volt, ami neki megfelelő lett volna. Most úgy érzi, minden hiába volt, és most már nem lesz arra lehetősége, hogy igazi egyéniségét is megmutassa.

Fotó: TV2 Sajtóklub

Ezt is szeretjük