Jóképű fiatalember volt Bodrogi Gyula! Fotókon a ma 80 éves színészlegenda
Fotókon a ma 80 éves Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma lett kereken 80 éves Bodrogi Gyula. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező, érdemes és kiváló művész 1934. április 15-én született Budapesten.

60 évvel ezelőtt, 1954-ben vették fel a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, melynek elvégzésétől 1982-ig a József Attila Színház tagja volt. Ezt követően 2001-ig a Vidám Színpad művészeti igazgatójaként és rendezőjeként dolgozott,  2003-tól pedig a Nemzeti Színház művésze.

Színpadi színészként és rendezőként több mint kétszáz darabban vett részt. Moziban 1957-ben tűnt fel a Külvárosi legenda című alkotásban, amit olyan legendás filmek követtek, mint a Házasságból elégséges, a Húsz óra, a Tanulmány a nőkről, az Üvegtigris vagy a Magyar vándor. A Linda című sorozatban ő alakította a címszereplő édesapját. Népszerű szinkronhang, többek között Süsü, a sárkány hangja. 

Ha kíváncsi vagy a róla készült ritka fotókra, kattintsd végig a képes összeállítást!

Vicces fotó a fiatal Csisztu Zsuzsáról

Csisztu Zsuzsa évekig dolgozott a TV2-nél. Egykori kolléganőivel karöltve készült évekkel ezelőtt az a régi, vicces fotó. Nézd meg a többi képet is!

Ezt is szeretjük