"Boldog válás volt a miénk" - Bodrogi Gyula ezért nem tud haragudni volt feleségeire
Bodrogi Gyulának a mai napig jó a viszonya egykori feleségeivel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bodrogi Gyula mindig is nagy szeretettel és tisztelettel nyilatkozott első és második feleségéről, Törőcsik Mariról és Voith Ágiról. Ugyanez fordítva is elmondható a színésznőkről, akik szintén mindig rajongással mesélnek egykori párjukról. A 82 éves Kossuth-díjas színművész házasságai példaértékű módon nem kölcsönös haraggal, gyűlölködéssel és sárdobálással értek véget.

A nemzet színészének első felesége Törőcsik Mari volt 1955 és 1964 között, a pontosság kedvéért pedig tegyük hozzá, hogy második feleségétől, Voith Ágitól a mai napig nem vált el - házasságuk tehát jogi értelemben 44 éve tart, pedig 38 éve már nem is élnek együtt.

A FEM3 csatornán futó Joshi, a legjobb barát című műsorban Bodrogi Gyula megosztotta a nézőkkel a boldog elválás titkát: egykori szerelmeivel sohasem okolták egymást semmivel, és tüskék sem maradtak a szívében a szakítások után.

- Az igazság az, hogy én a legmegharagítóbb emberre is öt perc alatt találok mentséget magamban - kezdte vallomását, majd hozzátette, hogy ha valaki csúnyán kitolt vele, mire hazaér, ő már azon gondolkozik, hogy biztosan nagyon fáj a másiknak is, ami történt, ezért hamar felmenti a bűne alól.

- Nekem minden ember halandó, és tudom, hogy minden ember bármit mond, úgy él, mintha örökéletű lenne. Van, akinek az örök élethez az kell, hogy a másikat durunggal üsse, és van, akinek az kell, hogy az ütéseket elbírja - nyilatkozta.

Bodrogi Gyula egyébként Törőcsik Maritól való válását boldog válásnak nevezte, és kifejtette álláspontját az egykori társ radikális megváltozásáról és évekkel későbbi negatív megítéléséről is.

- Ha egyszer valaki gyönyörű volt és csodálatos, akkor lehet, hogy megváltozott, de annyira biztosan nem, hogy az alapértékeit is elveszítse - foglalta össze gondolatait.

Bodrogi Gyula fiatalon

Nézd meg, milyen jóképű fiatalember volt Bodrogi Gyula pályakezdő színészként! Kattints a fotókért!

Ezt is szeretjük