Elolvadunk Bódi Margó unokáitól: így köszöntötték fel 58. születésnapján
Öt imádott unokájával ünnepelt Bódi Margó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bódi Margó május 23-án ünnepelte 58. születésnapját. A nagy napot szerettei körében töltötte, unokái elhalmozták ajándékokkal, virágcsokrokkal és persze rengeteg öleléssel.

Az ötszörös nagymama irigylésre méltóan szép családdal büszkélkedhet. Idősebbik fia, Guszti egy lánnyal, Evelinnel és egy fiúval, Gusztival ajándékozta meg. Míg kisebbik fia, Csabi révén három unokája van: a 17 éves ifjabbik Csabi, a 11 éves Rómeó és a család legfiatalabb tagja Lilien, aki Valentin-napon lett egyéves.

Bódi Margót megünnepelte öt unokája

A kijárási korlátozások megszűnésének hála együtt tölthették a szombatot, ám ezúttal nem hatalmas bulival, hanem egy meghitt otthoni összejövetellel köszöntötték az ünnepeltjüket. A fotókat elnézve ez nem is sikerülhetett volna jobban, az énekesnőnek fülig ért a szája a boldogságtól.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen elbűvölő fotókat készített Bódi Csabi édesanyja 58. születésnapján.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük