Bódi Csabi lánya rengeteget nőtt: Lilien két és fél évesen már ilyen nagy
Bódi Csabi kislányáról csak tüneményes fotókat lehet készíteni.

bódi-csabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

„Hihetetlen, hogy így repül az idő!” - írta Bódi Csabi az Instagramon kislánya egyik képéhez 2021 tavaszán. A mulatós sztár bizonyára sokszor érzi úgy, mintha csak tegnap lett volna, hogy Lilient hazahozták a kórházból. 

A két és fél esztendős gyerkőc friss képeit látva a kommentelők is sokszor megállapítják, hogy úgy nő, mint a gomba. Őzikeszemű babából immár tüneményes tipegőként mosolyog azokon a fotókon, amelyeket édesapja örökít meg róla.

Bódi Csabi kislánya már ilyen nagy

A háromgyermekes énekes nagyon örül, hogy harmadszorra lánya született. Bár elmondása szerint a gyereknevelésben ő tölti be a rossz zsaru szerepét, míg felesége az engedékenyebb, előfordul, hogy neki is ellágyul a szíve, ha a tündéri Lilienre néz.

- Annyira aranyos, édes és szerethető. Minden egyes mozdulata olyan, hogy meg lehetne zabálni. El is kényeztetjük őt, de nemcsak én és a feleségem, Gina, hanem a nagyobbik fiam, Csabika és a középső fiam, Rómeó is, valamint a szüleim és az apósomék is. Igazából mindenki őt pesztrálja, szoktunk viccelődve vitázni is, hogy éppen ki ölelje meg - mesélte a Tények Pluszban

A sztárcsemete jócskán megnyúlt, és a haja is sokat nőtt az elmúlt hónapokban. Beszélni is elkezdett, sőt egyre jobban megmutatja a csajos oldalát, például volt, hogy elcsente édesanyja magas sarkú cipőjét, hogy megnézhesse, hogyan mutat a lábán.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagyot nőtt Bódi Csabi kislánya, Lilien az elmúlt időszakban.

Ezt is szeretjük