A gyerek miatt maradt együtt a két magyar műsorvezető?
Meglepő vallomás
Bochkor Gábor meglepő vallomással állt elő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bochkor Gábor meglepő vallomással állt elő a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorának csütörtök esti adásában. A műsorvezető már több mint tíz éve boldog párkapcsolatban él Várkonyi Andreával, olyanok, mint a friss szerelmesek, az 52 éves sztár szerint viszont nem biztos, hogy még mindig együtt lennének, ha nem születik gyerekük.

- A gyerek nagyon fontos szempontot játszott abban, hogy véglegesítsük ezt a kapcsolatot. Nem vagyok biztos abban, hogy ha Nóri nem született volna meg, akkor mi még mindig együtt lennénk, mert akkor mi egy teljesen könnyed életet éltünk egymással, semmiféle felelősséggel nem tartoztunk egymás iránt. Nóri ragasztó lett köztünk, hirtelen olyan minőségeket fedeztünk fel egymásban, amik nagyon pozitívak, és ezek nagyon összekötnek bennünket - mondta Lovász László műsorában.

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Az 5 legszebb ruha magyar sztárjainkon 2016-ból

Nézd meg képes összeállításunkban a 2016-os év általunk legszebbnek tartott öt estélyi ruháját!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük