18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Bíró Icát vizes pólós naptárhoz fotózták! Elképesztő formában van
Képekkel!
Bíró Ica merész fotósorozathoz állt modellt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bíró Ica 57 évesen is bevállalta, hogy vizes pólós naptárfotózáson vesz részt, amire a TV2 Édes Élet című műsorának stábja is elkísérte.

A nyolcvanas és kilencvenes évek szexszimbólumát pár nappal a fotózás kitűzött időpontja előtt kérték fel, hogy utazzon Horvátországba, ahol vizes pólós és tangás képek készülnének róla egy naptárhoz.

Aggódott is amiatt, hogy nincs elég jó formában, mert szerinte a rajongói kockás hasat várnak tőle, de erre nem elég pár nap, szüksége lenne két-három hétre. A fenti felvételeket elnézve nem volt miért aggódnia, most is szenzációs formában van.

Az egykori Metal Ladyről 2011-ben már készült hasonló fotósorozat, képes összeállításunkban ezt is láthatod.

Fotó: TV2/Édes Élet

Facebook-kép: Facebook/Bíró Ica I.C.A. Program

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük