A 65 éves Bíró Ica nem tud megélni nyugdíjából: ezzel foglalkozik három állásban

Bíró Ica egyre nehezebben tud megélni a nyugdíjából, az RTL Reggeliben elárulta, hogy mivel foglalkozik most.

Bíró Ica foglalkozása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bíró Ica sok éve nem állt már színpadon, az elmúlt hétvégén újra megmutathatta tehetségét egy koncerten.

A fitneszlady élete akkor került mélypontra, amikor kilakoltatták otthonából.  Három évig munkanélküli volt, most barátainak és családjának köszönhetően újra fellélegezhet. 

Bíró Ica foglalkozása

Az elmúlt időszak nagyon nehéz volt Bíró Ica számára, azonban pozitív hozzáállásának és könyvének köszönhetően átlendült a nehézségeken. Májusban ünnepelte a 65. születésnapját, a nyugdíjából azonban ő is nehezen jön ki - pláne az egyre emelkedő árak mellett. Meglepődött, amikor először meglátta, a nyugdíjellátásban mekkora az őt megillető összeg: havi 89 ezer forint állt a papíron. 

bíró
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Édesanyám nagyon sokat segített nekem. Ha ő nincs, akkor én sehol sem vagyok. Izgalmas volt ez az időszak és ezt az egész cirkuszt az életemben úgy éltem meg, mint egy sorozat főszereplője a vele történteket - mesélte az RTL Reggeliben.

Januárban filmgyári helyszínbiztosítással foglalkozott, ezután nagykereskedelmi butikokban dolgozott eladóként. Jelenleg a pomázi Wattay-kastélyban recepciós 24 órás műszakban, ezenkívül egy Buda környéki televízióban riporterkedik, erre most a legbüszkébb. Saját műsora a Művészpaletta, amelyet nemrég kezdett el.

Szandi lányának fizetése Amerikában

Bogdán Blanka 2021 nyarán lepett meg mindenkit azzal, hogy maga mögött hagyja az országot, és az Egyesült Államokban próbál szerencsét. Egy ügynökségen keresztül au pairként helyezkedett el San Franciscóban, egy amerikai családnál él, ahol az a feladata, hogy a gyerekekre vigyázzon. Egy év után bizton ki meri jelenteni, jobb döntést nem is hozhatott volna. 

Meglepő, Szandi lánya mennyi pénzt keres Amerikában: kiderült a heti fizetése

Szandi lánya 2021 nyarán helyezkedett el au pairként San Franciscóban.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Bíró Ica

Ezt is szeretjük