Ma temették el Bicskey Lukács színművészt! Fájdalmas búcsút vettek tőle kollégái
Bicskey Lukács április 8-án hunyt el, 54 éves volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész országot megrázta a hír, amikor kiderült, hogy április 8-án hajnalban, 54 éves korában váratlanul elhunyt Bicskey Lukács. A színművészt ma délben búcsúztatták a Fiumei úti temetőben, ahol hamvait saját kívánságára a temető szóróparcellájában szórták szét.

Legkisebb lányával, Mírával - ezt a képet posztolta 2014 novemberében

A temetést megelőzően, tegnap este az Új Színházban tartottak nyilvános megemlékezést, amiről egy képet is közzétettek a Facebookon. A kép mellett sokan fejezték ki részvétüket, köztük több ismert ember is.

Így búcsúztak tőle

Takács Katalin színésznő, aki egy hónapja vesztette el szeretett férjét, Dömölky János rendezőt, maga sem tudott többet írni kedvelt kollégájának, mint hogy "Nyugodjon békében!".

Egy közeli ismerőse pedig ezt írta a gyászjelentés alá: "Tudta, hogy meghal, de nem hitte. Úgy vitte tudását és hitét, mint kenyerét és vizét a vándor."

Bicskey Lukács az Új Színház tagja volt, számos darabban játszott főszerepet.

Filmes karrierje 2004-ben kezdődött, amikor eljátszotta Psychót az Argóban. Ezután feltűnt a Csak szex és más semmi, illetve a Szőke kóla című hazai produkciókban.

Utolsó filmje, az Argo 2 április 30-án kerül bemutatásra. Bicskey Lukácsot felesége és három lánya gyászolja, a 30 éves Lili, a 28 éves Zsófia, és Míra, aki csupán ötéves. 

A Femina öt évvel ezelőtt két interjút is készített Bicskey Lukáccsal, ezekben mind a forgatásokról, mind pedig a magánéletéről mesélt.

Bicskey Lukács magánéleti boldogsága

A színművészt 2010-ben szólaltattuk meg, ekkor volt legkisebb lánya hathetes. Nézd meg a videót!

Bicskey Lukács forgatási sztorija

A színész elmesélte, milyen furcsa volt Ornella Mutival forgatni, és arról is beszélt, miért formál meg állandóan deviáns karaktereket. 

Fotó: Facebook/Bicskey Lukács, KAIRAT BALTABAJ, főkép - www.activestudio.hu.

Ezt is szeretjük