Fotó: Bicskey Lukács gyönyörű lányai is megjelentek az Argo 2 díszbemutatóján

Bicskey Lukács lányai és a felesége is megjelent az Argo 2 premierjén.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bicskey Lukács felesége és két nagylánya is részt vett az Argo 2 keddi díszbemutatóján.

Bicskey Lili, Pethő Kincső és Bicskey Zsófia

A színész április 8-án bekövetkezett halála váratlanul érte barátait és a rajongókat, a premieren is megemlékeztek róla.

Bicskey Lukács lányai

Bicskey Lukács színművészt a magyar filmipar a 2004-es Argo Psychójaként fedezte fel magának. A premier többszöri halasztását követően 11 évet kellett várniuk a nézőknek a második részre.

A bemutatót sajnos beárnyékolta, hogy az 53 éves színész három héttel előtte elhunyt. Árpa Attila, a rendező még azon is gondolkozott, hogy lemondják az Argo 2 díszbemutatóját, a család és a kollégák azonban meggyőzték, a színész azt szerette volna, ha a rajongókhoz eljut a film.

A bemutatót tehát megtartották, és Bicskeynek ajánlották a filmet. A szereplők színpadra hívásakor Árpa Attila egy virágcsokrot adott át a színész özvegyének, Pethő Kincső színésznőnek.

A díszbemutatón Bicskey Lukács két nagyobbik lánya,  a 30 éves táncművész, Lili és a 28 éves színésznő, Zsófia  is jelen volt.

A színész második házasságából született az ötéves Míra Rasdi, akivel tavaly ősszel posztolt egy közös fotót a Facebook-oldalán.

A vetítést követően nem tartották meg az ilyenkor szokásos stábbulit, csak egy nagyon szűk körű koccintást.

Friss fotón Szabó Erika! Így jelent meg a premieren a Barátok közt egykori Tildája

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fotó: InterCom/Szabó Lilla, Facebook/Bicskey Lukács - Kairat Baltabaj

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük