Újra összeáll a Bestiák! Így néznek ki most a magyar lánycsapat tagjai
Fotók
Összeáll a Bestiák: Bee és Bedy ennyit változott a '90-es évek óta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismét összeáll a kilencvenes évek legendás magyar lánycsapata a Bestiák, igaz Honey, vagyis Papp Henriette nélkül. Ezt Bee, alias Somorjai Ilona és Bedy, polgári nevén Moór Bernadett az RTL Klub Reflektor című műsorában árulta el.

- Nagyon drukkol nekünk, de ő ezt most így nem tudta vállalni, minket viszont megkeresett egy menedzsment és kaptunk ezáltal egy lehetőséget, hogy újraépíthessük ezt a történetet - mondta Somorjai Ilona.

2011-ben, tíz évvel a feloszlásuk után már majdnem megvalósult hármasban a visszatérés, más retro sztárokkal együtt a Bravo Otto koncertjén is felléptek, de a törekvés végül mégis meghiúsult.

Ha karrierjük az utóbbi időben nem is fonódott össze, a magánéletben mindig is tartották a kapcsolatot, Somorjai Ilona például Moór Bernadett nagyobbik fiának, a 12 éves Zalánnak a keresztanyja is lett. Nézd meg, mennyit változtak a Bestiák a kilencvenes évek óta!

Facebook-kép: www.tyukifoto.hu

Szandiról a nővére készített fotókat

Szandiról egy hónapja nővére, a fotósként is dolgozó Pintácsi Viki készített képeket. Az énekesnő hét elején a közösségi oldalán osztott meg néhány kész fotót, melyek hatalmas sikert arattak. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük