Berki Mazsi bevallotta - Hódi Pamelával ilyen most a kapcsolata
Berki Mazsit Hódi Pamelával való viszonyáról kérdezték.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi hónapokban nem volt felhőtlen a viszony Berki Krisztián és Hódi Pamela között, legutóbb a szőke sztár amiatt tett jogi lépéseket, hogy közös lányuk, Nati ne szerepelhessen Berki Sláger TV-n futó valóságshow-jában, Az üBERKIrályban. Mint köztudott, Pamela március óta nem tesz ki olyan felvételt a kislányáról Instagramra, amit máshol felhasználhatnának, illetve sokkal ritkábban posztol Natiról friss fotót. Amikor Berki Krisztián és Katona Renáta, becenevén Mazsi 2018 elején egymásba szerettek, az is konfliktusforrást okozott, hogy Mazsi gyakran tett ki képet Natiról.

Pamela 2018 novemberében a Ripostnak így nyilatkozott Mazsiról.

- Megkértem, hogy fejezze be, hogy állandóan Natit tolja az Instáján. Ez nem normális dolog. Hányan csinálnak ilyet? Nem járultam hozzá, ezután sem fogok! Akkor ezt megértette, nem tudom, mi változott. Szépen elmondtam, hogy én sem viszem el a kutyáját, és posztolom tele vele az oldalamat.

Úgy tűnik, hogy mostanra sokat javult Pamela és Mazsi kapcsolata, Berki Krisztián felesége a Borsnak adott friss interjújában beszélt a viszonyukról.

- Rendeződött a viszony Pamelával. Szerintem azért értjük meg egymást ilyen jól, mert mindkettőnkben ott van az anyatigris. Bármit képesek vagyunk végigvinni, ha gyermekről van szó. Nincs súrlódás közöttünk - magyarázta a lapnak.

Hozzátette, mindenről egyeztet Pamelával, ami Natival kapcsolatos, bár nem lettek országos barátnők, ám a gyermekneveléssel kapcsolatban megegyezik a véleményük. Mazsinak egyébként nagyon jó a viszonya Pamela kislányával, hiszen szereti a gyerekeket, egy időben pedig bébiszitterként is dolgozott. Azt is elárulta, hogy Krisztiánnal babát terveznek, így reméli, jövőre megszülethet Natika féltestvére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Legyen szép napotok🥰

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamela is tele van nagy tervekkel, már javában szervezi esküvőjét focista vőlegényével, Tóth Bencével.

Berki Mazsi bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Berki Mazsi bikiniben.

Ezt is szeretjük