Berki Mazsi először beszélt Berki Krisztián halálának okáról: férje a betegségét előtte is titkolta
Berki Mazsi a Palikék Világa by Manna szilveszteri adásában beszélt arról, hogy Berki Krisztián egészsége nem volt rendben.

berki-krisztián-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022. május 6-a örökre bevésődött a magyar köztudatba: Berki Krisztián váratlan elhunyta az egész országot sokkolta. Halálának okáról sok pletyka látott napvilágot, a család az elmúlt nyolc hónapban nem hozta nyilvánosságra, mi volt az.

Berki Mazsi sem szólalt meg a témában mostanáig. A Palikék Világa by Manna szilveszteri adásában azonban felfedett pár részletet arról, hogy bár férje kifelé azt mutatta, minden rendben van vele, az egészsége korántsem volt olyan jó, mint azt a külvilág feltételezhette.

Berki Krisztián betegsége

Még Mazsinak sem beszélt egészségügyi problémáiról, utólag derült ki, hogy nem voltak jók az eredményei. 

berki-mazsi-batch
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Egyébként kiderült, hogy Krisztiánnak volt egy rossz véreredménye, amit még nekem sem mondott el. Nagyon érdekes, hogy, ugye, kifelé azt az erős látszatot keltette, de belül sebezhető volt - árulta el a beszélgetés során.

A cikk az ajánló után folytatódik

Palik László kifejtette, az emberek számára azért is volt annyira megdöbbentő a halálhíre, mert egy fiatal, egészséges, jó karban lévő férfit láttak Berki Krisztián személyében. Erre Mazsi egy hasonlattal reagált.

profimedia-0684210965 (1)
Fotó: Profimedia

- Nem minden arany, ami fénylik. Lehet, hogy gyönyörű egy alma, de ha beleharapsz, akkor keserű. A testünk is ilyen, ezért vigyázni kell rá. Fontos, hogy foglalkozzunk vele, és ha jelez, hogy nincs rendben valami, akkor el kell menni orvoshoz.

Az üzletasszony arról is beszélt, a mai napig nehezére esik erről beszélnie. Sokáig azért nem nyilatkozott férje haláláról, mert úgy érezte, amíg nem mond semmit a nyilvánosságnak, addig olyan, mintha meg sem történt volna. 

Berki Mazsi dögös estélyiben

Berki Mazsi mellvillantós ruhájában kiérdemelhette volna a 2022-es Dancig with the Stars első adásának legszexibb sztárja címet. Képeken az első adás dögös sztárjai.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük