Berki milliókat zárt el Mazsi elől: az apjánál rejtette el a pénzt
Berki Krisztián apja abból a pénzből rendezte a fia adósságait, amit az nála tartott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián május 6-án bekövetkezett halála után kiderült, hogy a luxusélete részben csak látszat volt, rengeteg tartozást halmozott fel. 

Az adósságait apja és özvegye, Berki Mazsi kezdte el számba venni és kiegyenlíteni. A Blikk információi szerint a celeb az apjánál tartotta vagyona egy részét, Berki Ferenc abból rendezte a tartozásokat. 

Berki adóssága

Berki Krisztián édesanyja a lapnak azt mondta, a volt férje rendezte az adósságokat a pénzből, amit Berki nála tartott, és amihez Mazsinak nem volt hozzáférése. Az özvegy férje halála után jelentkezett náluk a pénzért, de nem adták oda neki. 

berki-krisztian-mazsi
Fotó: Profimedia

- Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott.

Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda.

- Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett - mesélte Júlia.

Már csak egy banki tartozás maradt, a hitel, amit Berki Krisztián és Mazsi együtt vettek fel, és amiért Berki Ferenc vállalt kezességet. Ferenc ügyvédje Berki halála után elintézte, hogy a férfit kiírják a tartozásból, így a hitel már csak Berki Mazsi ügye. 

Berki Mazsi és Várkonyi Andrea flitteres estélyiben

Berki Mazsi még várandósan húzott fel egy bordó, flitterekkel díszített estélyi ruhát 2021 nyarán egy szépségverseny vendégeként. A kreációra pillantva rögtön eszünkbe jutott egy másik sztár, aki nagyon hasonló, de merészebb dekoltázsú darabban gálázott: Várkonyi Andrea a 2018-as Story-gálán ragyogott egy flitteres estélyiben. 

Ezt is szeretjük