Cenzúrázni kellett! A TV2 sztárja túl pikáns videoklipben szerepelt
A The Voice című műsorban megismert Berkes Olivér túl pikáns klipet forgatott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berkes Olivért 2012-ben a TV2 The Voice című tehetségkutatójának kölyökképű énekeseként ismerte meg az ország.

Berkes Olivér a The Voice-ban
A 23 éves énekes a FEM3 műsorában

A tehetségkutatóban egyébként gyerekszínészként ismertté vált édesanyja, Berkes Gabriella is szerepelt.

Túl pikáns videoklipben szerepelt

Berkes Olivér ma már 23 éves, közgazdásznak készül, de az énekesi karrierjét sem adta fel. A ma már nem annyira a kisfiús külsejű sztár nemrég új videoklippel rukkolt elő, ami túl pikánsra sikerült, cenzúrázni kellett.

- Egy igencsak szexuális videoklipről van szó, aminek egyelőre csak a cenzúrázott verziója látható az internetes videómegosztó portálokon. A cenzúrázatlan még nem nyilvános, de én már láttam egy-két képkockát, és azt kell, hogy mondjam, egy-kettő kebellel több látszik benn. Meg kell, hogy nyugtassam a férfiakat, nem az én keblem látszik többet, hanem a nagyon attraktív hölgyeké - mesélte a FEM3 Caféban.

A Don't Be Anxious című szám klipje valóban pikáns, abban fehérneműre vetkőzött lányok támadják le az ágyban vagy a kanapén Berkes Olivért, velük hancúrozik. A klipben egyébként Baronits Gábor is szerepel, akit szintén körülrajonganak a lányok.

Emlékszel még Henderson Dávidra? Ő 18 éves volt, amikor a Hosanna című dallal berobbant a Voice című tehetségkutatóba. Mára elképesztően dögös pasi lett belőle. Nézd meg!

Fotó: TV2 Sajtószoba, Facebook/FEM3Café

Ezt is szeretjük