Forgatás közben váratlanul leszakadt a berendezés! A TV2 műsorvezetőjét majdnem agyoncsapta
A konyha ördöge veszélybe került.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereznay Tamásnak A konyha ördöge című műsor mai adásában nem csak szakácsokkal gyűlik meg a baja.

A műsorvezetőnek hajszálon múlt az élete, amikor váratlanul leszakadt a berendezés egy darabja.

Váratlanul leszakadt a berendezés

Kezelhetetlen személyzet, ésszerűtlen étlap, elavult környezet - ezek jellemezték a budapesti Tonett éttermet, amelynek átalakítását ma este láthatják a TV2 nézői A konyha ördöge című műsorban. 

Bereznay Tamás a tulajdonoson, Péteren látta az igyekezetet, de azt is, hogy a személyzetet egyszerűen nem tudja kezelni. Nem foglalkozott a szakácsok konfliktusával, amikor pedig felszínre kerültek a problémák, kiderült, nem is nagyon mer odaszólni nekik. Ezek után nem meglepő, hogy a szakácsok nem tisztelték, és egymással sem beszéltek - ezen kellett négy nap alatt változtatnia a sztárséfnek.

- Én életemben nem találkoztam még olyan emberrel, aki annyira keményen szidta volna a saját főnökét, mint itt az egyik szakács. Ezért is mondtam Péternek, hogy a helyében én már rég megköszöntem volna Istvánnak a munkát, ez elfogadhatatlan viselkedés. Sokat elárul a szituációról, hogy végül István mondta azt, hogy nem vállalja a konfliktusokat, és otthagyta a forgatást - árulta el.

Bereznay Tamásnak az elavult környezetben nemcsak a kezelhetetlen személyzettel, de a berendezéssel is meggyűlt a baja, egy falról leszakadó hangszóró majdnem agyoncsapta. A jelenet adásba nem kerül, de nálunk megnézheted.

A sztárséf azt is hozzátette, adásról adásra felmerülő általános probléma, hogy egy étterem túl széles kínálattal próbálja asztalhoz ültetni a vendégeket. Pedig a profi séf tapasztalatai szerint a sikerhez nem ez kell, a hangsúly az átláthatóságon és a szezonalitáson van.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük