Durván beszólt a műsorvezető! A kamerák előtt alázta meg a segítségét kérőt
Bereznay Tamás már az első adásban megríkatta a résztvevőket.

- Divatos és nőies, de nem kíméli a lábat a magassarkú: bütyök is kialakulhat, ha ezekre a dolgokra nem figyelsz »
- Egyetlen mozzanat, és sokkal csinosabb a blézer: karcsúsító övvel még a bő fazon is jobban mutat »
- A 40 éves Gisele Bündchen máris forrónadrágba bújt: a kétgyermekes modell csak a csúcsformát ismeri »
- Kvíz: mennyire ismered Magyarországot? Teszteld magad!
- Kvíz: melyik folyó mellett van Makó? 10 kérdés Magyarország földrajzáról
- 10 kérdés biológiából, amit a suliban még tudni kellett: melyik igaz az állítások közül?
- Gregor Bernadett levágatta hosszú haját: a rövidebb frizurát imádják a rajongói
- Ő Gallusz Niki ritkán látott párja: Laurával 10 éve egy párt alkotnak
Új gastroreality műsort indít a TV2, A konyha ördögének csapatát Bereznay Tamás séf vezeti. Már az első részben kiveri a biztosítékot a műsorvezető, a zirci panzió tulajdonosa alig tudja megvigasztalni síró szakácsnőjét.


Az egykor sikeres családi vállalkozásként működő Jeskó Panzió Zircen a csőd szélére jutott. A tulajdonosnak arra sincs pénze, hogy külön pincért fizessen, így ő szolgálja ki az étterembe betérő Bereznay Tamást, aki az első perctől minden apró részletre figyel.
Drámai pillanatok
A séf ugyanis A konyha ördögében nem csupán az étlapot és a konyhát rázza gatyába, hanem teljes szemléletváltásra törekszik, és az éttermek külseje is modernebb lesz a négynapos átalakítás végére.
Drámai pillanatokban nem lesz hiány, az őszinteség, a problémákkal való szembesítés nehéz pillanatokat okozott már az első forgatási helyszínen is, ahol mindössze pár óra leforgása alatt az egyik szakácsnő zokogni kezdett Tamás véleményét hallva.
- Érzékeny lelkületű ember vagyok, nem szoktam káromkodni, ordítozni, de ha olyan a szituáció, akkor felemelem a hangom, és határozottan elmondom a véleményem.
Nem lehet finomkodni, négy nap alatt kell teljesen átalakítanunk az éttermeket, a konyhától kezdve a személyzet hozzáállásán át a külsőségekig, nincs idő a mellébeszélésre. A zirci Jeskó Panzióban is voltak feszült pillanatok, sírás is, és ez a továbbiakban sem lesz másképp. Egy azonban fontos, engem a segítő szándék vezérel - árulta el Bereznay Tamás, aki nem riad vissza attól, hogy kíméletlen kritikát fogalmazzon meg.
- Már az első adásban is kiderül, hogy melyek azok a tipikus hibák, amiket a legtöbb étteremben elkövetnek. Szerintem felháborító, hogy félévente nem cserélik az étlapot, nincs szezonalitás, és a konyhákban ott van az ételízesítő és a szárított petrezselyem, amit legszívesebben kitiltanék mindenhonnan. A kényelem nagy úr, pedig egy kis bátorság csodákra képes, nem kell félni a változástól. A másik sarkalatos pont a tisztaság, pontosabban annak hiánya. Tanulságos képsorok lesznek minden adásban, azt megígérhetem - tette hozzá a séf.
Fotó: TV2 Sajtószoba