Ritkán oszt meg kislányáról fotót! Béres Alexandra így strandolt az 5 éves Pannával
Béres Alexandra családjával Olaszországban nyaralt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Béres Alexandra ritkán oszt meg fotókat kislányáról, Pannáról. Utoljára az év elején tett közzé róla felvételeket a karibi tengerparton töltött nyaralást követően. Most ismét egy vakáció, mégpedig egy olaszországi kiruccanást követően mutatta meg lassan ötéves csemetéjét.

A második, szintén leánygyermekkel várandós sztár a Facebook-oldalán posztolta azt a képet, amelyen Pannának olvas mesét a strandon.

A 38 éves fitneszedző múlt héten is meglepte rajongóit egy érdekes fotóval: a közösségi oldalán tudatta az örömhírt, miszerint húga is babát vár.

"Szeretnék megosztani veletek egy örömhírt! A húgom, akit imádok, és nem is állhatna hozzám közelebb, szintén várandós! Minden apró örömünket, pocakos problémánkat meg tudjuk osztani egymással... Réka 2 hónappal jár csak mögöttem, így valószínűleg a picik is úgy összenőnek majd, mit Réka kisfia, Gergő és a kislányom Panna. El sem tudok elképzelni nagyobb örömöt, mint közösen megélni ezeket az izgalmas hónapokat valakivel, akit igazán szeretek!!!" - írta.

Béres Alexandra kislánya

Béres Alexandra ritkán látott kislányáról tett közzé fotókat a Facebook-oldalán abból az alkalomból, hogy a család férje szüleinek jóvoltából Mexikóba utazott, és egy karibi tengerparton tölthette a karácsonyi ünnepeket.

Fotó: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

Ezt is szeretjük