Kihagyhatatlan fotó! Így állt kamerák elé a két várandós magyar sztár

Nem mindennapi fotó a várandós Béres Alexandráról és a kilencedik hónapban lévő Jaksity Katáról.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem mindennapi fotón látható két magyar sztár, Jaksity Kata és Béres Alexandra, mely az elmúlt hétvégén készült. A műsorvezetőnek az orvosok számításai szerint egy hete van vissza a szülésig, míg a fitneszedzőnek három hónapja - ez jól látszik babapocakjukon, melyet a felvételen könnyű összehasonlítani.

"Kismama-klub" Szandrával.:))) Ő még nem olyan régóta, én már 6 éve járom az országot a Richter Egészségváros programmal. A mai volt viszont nekem az utolsó egy jó időre... kicsit furcsa..." - írta a bal oldali fotó mellé a Facebook-oldalán Jaksity Kata.

A két sztár azért mosolygott boldogan a kamerába, mert az elmúlt hétvégén lezárult a Richter Egészségváros jótékonysági programsorozatának tavaszi szakasza, amelynek során több mint 20 millió forintos adományt tudnak a dunaújvárosi, a mohácsi, a békéscsabai és az esztergomi kórház között szétosztani, melyet azok az intézmény működésére, valamint az eszközpark fejlesztésére fordíthatnak.

Az ATV 42 éves híradósa május 23-án már köszönt el a nézőktől, hogy harmadik gyermekének születésére koncentrálhasson. Béres Alexandra második gyermekét várja - csakúgy, mint az elsőt, lombikprogrammal. A 38 éves fitneszedző június 17-én tartotta meg utolsó normál súlykontroll óráját, ezt követően már csak pocakos- és a senior tornaórákat ad.

Béres Alexandra ritkán látott kislányával

Béres Alexandra ritkán látott kislányáról tett közzé fotókat a Facebook-oldalán abból az alkalomból, hogy a család férje szüleinek jóvoltából Mexikóba utazott.

Fotó: Merlin Communications, Facebook/Kata Jaksity

Ezt is szeretjük