Béres Alexandra tinédzser lányával ment bulizni: Panna tiszta édesanyja

Béres Alexandra nagyobbik lányával, Pankával bulizott a Coldplay budapesti koncertjén, ahol egy szelfit is lőttek.

Béres Alexandra lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Béres Alexandra és lánya olyan, mint a borsó meg a héja, írta egy kommentelő. Teljesen igaza van, hiszen anya és lánya tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.

Béres Alexandra lánya

Ahogy sokan mások, úgy Béres Alexandra és 15 éves lánya, Panna is ellátogatott a Coldplay együttes budapesti koncertjére, hogy meghallgassák Chris Martint és zenekarát élőben. Anya és lánya a közönség soraiban állva szelfizett, a fotót nézve meglepő, Panna mekkorát nőtt az utóbbi időben, és mennyire hasonlít édesanyjára.

Pannából bájos tinédzser lett, arcának szinte minden vonása édesanyjáéra hajaz, de még a hajuk színe is szinte egyforma, mosolyukról nem is beszélve. "Csodás koncert, egy különleges partnerrel. Akkorát buliiiiztunk" - írta Béres Alexandra a szelfihez, ami alá több komment is érkezett, amiben azt emelték ki, mekkora a hasonlóság köztük. 

A 48 éves fitneszedző 1996-ban kelt egybe Barna Krisztiánnal. 2009-ben született meg első lányuk, a ma már 15 éves Panka, majd 2014-ben követte húga, Flóra. 

Ő Lang Györgyi 18 éves lánya: Sáriról ezért nem beszélt sokat az énekesnő

A Pa-Dö-Dő énekesnőjének lánya mindig azt mondta, neki egy apukája és két anyukája van.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük